A cowgirl bob a sztárok új kedvence - ez lesz az idei nyár legnagyobb hajtrendje

Ha nem tudsz dönteni a vagány shag és az elegáns bob között, van egy jó hírünk: a cowgirl stílus ezt a kettőt egyesíti és talán pont neked való.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

A nyár legdögösebb hajtrendje

Nem tudod, hogy mi az a cowgirl bob? Megan Fox, a hajátalakítások védőszentje, épp most mutatta be ezt a frizurát. A híres sztárfodrász, Dimitris Giannetos által készített és stílusosan formázott frizura a 2023 őszi cowgirl vágás felnőtt változata, egy lágy francia bobos beütéssel. A cowgirl bob rendkívül előnyös és sokoldalú. Habár a megjelenés divatos, személyre szabható, így a frizurád nem lesz más stílusának másolata (hacsak nem erre vágysz). "A cowgirl vágás nyers és kész - egy kicsit tökéletlen, de gyönyörű, innen jött a név," mondta Luke Hersheson a mesterfodrász, megjegyezve, hogy bár erős hasonlóságot mutat a shaggel vagy a lobbal, mégis ez egy újfajta megközelítés: "A cowgirl vágás a kettő keresztmetszete, függönyös frufruval." Ez a fazon tökéletes választás, ha szereted a dúsabb, egyhosszú, rövid bobot, enyhe textúrázással a végeken.

Kattints a galériára és gyűjts inspirációt a nyár legtrendibb frizurájához:

Népszerűségét annak is köszönheti, hogy a country zene és a cowgirl esztétika egyszerre éli reneszánszát.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Glamour UK

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.
Fashion&Beauty
A rövidnadrágok idén nyáron újra a divat fókuszába kerültek, számtalan stílusban és hosszúságban. Legyen szó mikro rövidnadrágokról vagy bermuda stílusú darabokról, a választék olyan széles, hogy...