Fashion&Beauty

Ez a szezon legstílusosabb ruhája - bármikor, bárhová fel tudod venni

Nem kell megalkudnod az ódivatú ruhákkal: az idei őszi szezonban minden stílusos nő ezt a ruhadarabot fogja hordani - szerezd be te is, kiválogattuk a legmenőbb darabokat a hazai kínálatból!

Elegáns, sikkes és bárhová fel lehet venni

Nemcsak tökéletes külsőt és stílust, hanem rendkívüli jólöltözöttséget is kölcsönöz a szezon legmenőbb ruhája, melyet bármikor és bárhová fel tudsz venni. Romantikus este álmaid férfijával? Pipa! Bulizós este a csajokkal? Pipa! Prezentáció egy különlegesen fontos ügyfél előtt? Tökéletes! Ebben a ruhában aztán tényleg minden alkalomra meg tudsz jelenni, hiszen elegánsan divatos külsőt biztosít a viselőjének. Mutatjuk is, milyen ruháról is beszélünk!

A blézer ruha minden színből, mindenféle anyagból és a legkülönfélébb verziókban megtalálható már a boltok polcain - a képen lévő hölgy egy mini változatot visel, melynek a háta szinte teljesen ki van vágva. Ez azért egy elég merész fazon - az irodában nem biztos, hogy értékelnék a munkatársaid -, de kicsit visszafogottabb stílusban mindenképpen nyerő egy hasonló ruhadarab. Ehhez a kivágott, fehér mini blézer ruhához hasonló, bulisabb darabot egyébként megtalálhattok a cikk alján látható képgalériánkban, ám olyan klasszikusabb fazonokat is összegyűjtöttünk nektek, melynek sem kivágása, sem extrém rövid szoknyája sincsen, csak maga az eredeti blézer dzseki hosszított változata, ruha formában.

Mi mindegyiket imádjuk, főleg az erősebb színű változatokat, mert régebben szinte lehetetlen volt szürkén és feketén kívül más fazont találni - a márkák viszont annyira nagy jövőt fűznek ehhez a fajta ruhához, hogy már fukszia, királykék és piros színekben is kínálják nekünk! Mindenképpen érdemes beruháznod egy ilyen darabba, ha tetszik ez a stílus, hiszen rendkívül praktikus: nem flitteres, nincsen mély dekoltázsa, a hosszú ujja melegíti a hideg időben a karokat - és még sorolhatnánk a többi indokot, amiért jó üzlet lehet egy ilyen darabot megvásárolni.

Még több divatos blézer ruhára lennél kíváncsi? Összegyűjtöttük a szezon legmenőbb darabjait, hogy neked már csak ki kelljen választanod a kedvencedet - a fotókért kattints a lenti képgalériánkba!

ZARA Cut out blazer dress 15 995 Ft
Kattints a további képekért!

Vannak olyan ruhadarabok, melyeket mindenki imád (nos, legalábbis a legtöbben mi nők), de az utcára mégsem merjük felvenni őket, mert félünk, hogy megszólnak érte vagy komolytalanul vesznek minket: az év legcukibb mintájú kardigánjai és pulóverei is ilyenek.

Leadfotó: ZARA
Fotó: Instagram @chloehowling

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Lifestyle
Az összeköltözés egy párkapcsolat jelentős mérföldköve, amely számos változást és kihívást hozhat magával.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.