Fashion&Beauty

6 sztár, akiknek mikrofrufruját Audrey Hepburn inspirálta

A cicás szemhéjtustól a dús szemöldökig sok minden jellemezte Audrey Hepburn szépségét. Természetesen a díjnyertes színésznő sokkal több volt, mint egy bájos, felejthetetlen arc – aktivista, filantróp, humanitárius és a gyermekek jogainak fáradhatatlan szószólója.

Az ikonikus frufru

De ha a közelmúlt vörös szőnyeges megjelenései megtanítottak valamit, az az, hogy Hepburn a mai napig a legstílusosabb nők mintaképe. És egy része különösen: a vidám és kacér frufruja. Az alábbiakban mutatjuk a hírességek tiszteletét Audrey Hepburn ikonikus frizurája előtt.

Kristen Stewart imádja a vagány és retro fazonokat. A mikrofrufru kibontott hajjal, copffal, de akár konttyal is csodás.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Corbis/Getty Images, forrás: Vogue.com

Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.