Fashion&Beauty

Így készíthetsz tökéletes tusvonalat 5 perc alatt

Íme egy egyszerű sminktrükk, amivel nagyon sok időt spórolhatsz reggel.

A megfelelő eszköz

Valószínűleg sok nővel előfordult már, hogy éppen egy találkozóra sminkelte magát, de a tusvonal sehogy sem sikeredett egyformára a két szemen. Valóban nem egyszerű meghúzni a tökéletes tusvonalat, mivel a legtöbbünk arca aszimmetrikus. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy remeg a kezünk közben, vagy nem is a megfelelő eszközzel próbálkozunk. A tökéletes tusvonalat nem is olyan nehéz meghúzni

A legjobb, ha egy tégelyes tust veszünk, és egy ferde ecsettel dolgozunk. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy megrajzoljuk a tökéletes vonalat. A filces tusok akármennyire is jó választásnak tűnnek, sajnos sokszor folynak, és nehéz is dolgozni velük.

Lapozz a folytatáshoz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.