5 farmertípus, ami minden testalkatú nőnek jól áll: ezekben a darabokban hódítani fogsz!

Ha megtaláljuk a számunkra legideálisabb ruhadarabokat, sokat javíthatunk a közérzetünkön, hiszen megfelelő öltözködéssel a legtöbb alkati probléma orvosolható. Cikkünkben elhoztunk 5 olyan farmertípust, amely tényleg mindenkinek jól áll, testformától függetlenül!

Érdemes beszerezni őket

Az kétségtelen, hogy a farmernadrág egy örök, időtálló ruhadarab, mely egyszerűen nem hiányozhat a szekrényünkből. Azonban akármilyen praktikus, sikkes és laza nadrágól is van szó, sokszor nem könnyű megtalálni azt a darabot, ami nemcsak hogy tetszik, de kényelmes, sőt még jól is áll. Éppen ezért galériánkban most megmutatunk 5 olyan típust, amivel biztosan nem lőhetünk mellé, és legalább az egyik tényezőt kipipálhatjuk – ezek a farmertípusok ugyanis minden egyes nőnek jól állnak!

Mom jeans, azaz kifejezetten bő, magasderekú farmer
Kattints a további képekért!

Ha valaha is viseltél már farmert, bizonyára neked is feltűntek az apró, első ránézésre nem túl hasznos zsebek. És hogy miért tartották annak idején hasznosnak, hogy ilyeneket helyezzenek el a nadrágon? Cikkünkből kiderül!

Leadfotó: 123rf
Forrás: Good Housekeeping

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...
Lifestyle