Fashion&Beauty

3 divatbaki, amit te is elkövetsz a hideg hónapokban: Ezeket kerüld el, hogy te legyél a legsikkesebb ősszel és télen is

Persze, a divat változik, a stílus örök, viszont vannak olyan viseletek, amikkel azért mellé lehet lőni és nem lesz tökéletes, harmonikus az összhang. Összegyűjtöttünk 3 divatbakit, amit könnyű elkövetni ősszel és télen, amikor sokszor csak a praktikusságra figyelünk.

Hidegben is csinosan

Csak azért, mert a hőmérő foka már nem a 30 fokot verdesi, még nem kell elfelejteni, hogy ugyanúgy öltözhetsz csinosan, sikkesen és elegánsan, de a legfontosabb, hogy harmonikusan. Az már nagyon jó, ha odafigyelsz, mit mivel kombinálsz, de még így is előfordulhatsz, hogy elkövetsz olyan divatbakikat, amiktől a szakértőknek még a szemeik is ketté állnak. Mutatjuk, mire figyelj.

Kabát sál nélkül A divatszakértők azt javasolják, hogy a télikabátunkat mindig dobjuk fel egy hozzá, vagy a szettünkhöz illő sállal. Ezzel egyrészt eleganciát kölcsönzünk a megjelenésüknek, másrészt pedig furcsán hathat, ha egy meleg kabátból kilóg a csupasz nyakunk. A legjobb, ha nem kötjük túl szorosra a sálat, így vizuálisan nem választjuk el a fejet a testtől. Ha nem szereted annyira a sálakat, akkor arra érdemes figyelni, hogy inkább magasnyakú garbót viselj a kabát alatt.
Kattints a további képekért!

Forrás: Brightside Forrás: GettyImages

Oldalak

Fashion&Beauty