Fashion&Beauty

Senki sem meri felvállalni - mégis mindenki ezeket a ruhákat hordja otthon

Mindenki imádja őket, de senki sem meri felvállalni, hogy ezekben a hihetetlenül édes és cuki pizsamákban mulatja az időt! Mi viszont nem tartjuk cikinek, sőt: össze is gyűjtöttük nektek a lehető legaranyosabb alvóruhákat és házi köntösöket, hogy a hideg időben, otthon is is legyen, ami megmosolyogtasson!

Édes, cuki, kényelmes - mi kell még, ha egy pizsamáról van szó?

Jó, az igaz, hogy nem ezek a darabok a legszexibb és legdögösebb verziók ha otthoni ruhácskáról vagy hálóingről van szó, de (a pasik legnagyobb bánatára) mégis ezeket a pihe-puhe pamut és polár anyagból készült, édes-cuki pizsamákat viseljük, ha lazulni szeretnénk otthon. És a hideg időben miért is ne tennénk? Most mindenféle árkategóriában gyűjtöttünk nektek össze aranyosabbnál aranyosabb alvóruhákat, hogy nektek tényleg csak ki kelljen választani azokat, amelyek a legjobban tetszenek nektek - a válogatásunkért kattintsatok a cikk alján lévő képgalériánkra!

A rajzfilmfigurákat, kitalált karaktereket és cuki kutyusokat, csillagokat ábrázoló pizsamák egyébkémt nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is nagy népszerűségnek örvendenek, sőt: ott imádják őket csak igazán, mert Nyugaton a gyerekeken kívül a bők és a férfiak (!) is szívesen viselik őket. Tezenis Nyomott csillagmintás hosszú pamut pizsama 6990 Ft

Halloween dátuma körül (tehát október végén, november elején) például sokan ijesztő motívumú, csontvázas és pókos, valamint denevéres alvóruhákat hordanak otthon, a karácsonyi őrület közeledtével (azaz sokszor már november közepén) pedig beköszöntenek a télapós, rénszarvasos és hóemberes mintájú pizsik, melyeket sokszor még az ajándékbontáskor sem vesznek le. Nálunk, Magyarországon ez a "cuki pizsamás" mánia még nem érte el a tetőpontját, azonban már mi is egyre több aranyos mintájú háziköntösből és hálóingből válaszhatunk.

Kedveld csak Bambyt, Mickey egeret vagy Snoppyt, esetleg rajongj a kiskutyás vagy a csillag-és holdmintájú pizsamákért, most garantáltan megtalálod a személyiségedhez legjobban illőt!

Most összegyűjtöttük nektek a hazai kínálat legjobb és legcukibb pizsamáit, hogy a hideg őszi és téli estéken ezekben az édes szettekben tudd álomra hajtani a fejed!

Sinsay Kétrészes pizsamaszett 2895 Ft Tökéletes szett hétalvóknak! Ezért az árért meg aztán tényleg nagyon megéri...
Kattints a további képekért!

Szinte nem találkozni olyan divatrajongóval, aki ne viselné az idei szezon legmenőbb, "favágós" stílusú ruhadarabját: talán már a te szekrényedben is ott lóg ez az ikonikus darab!

Leadfotó: Women's Secret
Fotó: Tezenis

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
A szív egyik legfontosabb szervünk, mely munkájával biztosítja a vérkeringést, valamint a véráramláshoz szükséges vérnyomást is. Ki ne akarná, hogy szíve hosszú évtizedekig egészséges maradjon?
Sztárok
Az utóbbi időben felröppent a hír, miszerint ismét egymásra talált Tápai Szabina és Kucsera Gábor, akik hosszú éveken át az ország egyik legnépszerűbb sztárpárját alkották. A két celebritás most...
Lifestyle
Nincs szükséged csodadiétára, se önsanyargatásra. 5 szempontot kell figyelembe venned és a várt eredmény nem marad el.