Fashion&Beauty

Elegáns, sikkes és kifinomult - így viseljük a fehér színt ősszel

A fehér színt ruhadarabok általában a nyár színei, ám mi most bebizonyítjuk nektek, hogy ősszel, a hideg időben is lehet nagyon stílusosan és sikkesen viselni ezt az árnyalatot.

Letisztult, elegáns és kifinomult szín a fehér

Abban egyetérthetünk, hogy a legtöbben nem a világos, fehér színű ruhadarabokat választják, ha őszről és borongós időről van szó - és ez teljesen jól is van így. A fehér szín kényes, könnyen koszosodik, teljesen átlátszik (már, ha elázik), saras időben pedig kész rémálom lenne viselni ezt az árnyalatot - a divatszakértők pont ezen okokból hívják a fehéret a "gazdagok" színének, ugyanis ők a legtöbbször csak be - és kiszállnak a kocsiból, utána pedig egy időjárásbiztos, fedett környezetben töltik az időt.

Az viszont biztos, hogy legalább egy fehér kabátot vagy fehéres-bézses színű együttest minden nőnek birtokolnia kell a hideg időjárások alkalmával is, hiszen ez az árnyalat hihetetlen eleganciát és sikket tud kölcsönözni viselőjének, még akkor is, ha kifejezetten sportos összeállításról van szó - arról nem is beszélve, hogy a sok-sok fekete és szürkés színű kabát között igencsak exkluzív darabként mutat egy ilyen darab. Szóval tiszta üzlet befektetni egy ilyen darabba - még akkor is, ha csak különleges alkalmakra (üzleti találkozókra, randevúkra stb.) veszed fel, hiszen minden szempár rád fog szegeződni és mindenki elegánsnak fog tartani.

A fehér színt nem csak len, illetve kötött darabokon lehet megtalálni: ma már rengeteg bőr, illetve bőrhatású ruhát is készítenek belőle; kabátok, szőrmék, trench coatok vagy steppelt mellények, meleg pulóverek, garbók, sőt - leggingsszek és csizmák is szép számban megtalálhatóak már világos árnyalatokban, melyekben már egy darab is képes teljesen felfrissíteni a ruhatáradat. Ha pedig egy egész őszi szettbe ruházol be a fehér színből, akkor biztosan nem maradsz észrevétlen az utcán!

Most a tökéletes fehér színű őszi outfit megtalálásához több stílusú - elegáns, sportos, casual - outfitet is összegyűjtöttünk nektek a legmenőbb divatinfluencerek feedjéből, hogy szabadjon tudjatok inspirálódni és könnyen megtalálni a hozzátok legjobban illő összeállítást!

Az inspirációért kattintsatok a lenti fotóra, melyből egy csodás képgalériánk nyílik! Inspirálódjatok, vegyetek öltözködési tippeket a következő szettekből, imádni fogjátok!

Kattints a további képekért!

Nincs még egy olyan ruhadarab, ami ennyire egyszerű, szexis és nőies lenne ebben a szezonban – viseld te is a következő ruhafajtát, ha sikkes akarsz lenni idén ősszel!

Leadfotó: Marciano by Guess
Fotó: Instagram @miamiamine

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...