Fashion&Beauty

Vége a trampli vízálló cuccoknak - ezeket a ruhákat fogod viselni októberben

Biztos lehetsz benne, hogy ezek a vízálló cuccok nem holmi ósdi darabok, hanem igazi rendteremtő ruhák és kiegészítők - imádni fogod őket, mindenki nagyon divatosnak fog bennük tartani!

Nemcsak esőben fogod őket hordani

Az idei ősz legújabb divatslágerei között rengeteg szuper ruhadarabot találhatunk meg: először jöttek az édes-cuki mintás pulóverek és kardigánok, melyekkel egyszerűen nem tudunk betelni; összegyűjtöttük a legmenőbb bőrhatású ruhákat, aztán a szezon legmenőbb blézereiből szereztünk be néhány darabot; végül a csokoládé barna színű ruhákból szemezgettünk párat - utóbbiak hivatalosan is az ősz legmenőbb ruhadarabjai, ezért mindenképpen ruházz be egy-két hasonló darabba!

A hűvös, esős időnek hála viszont egyiket sem lehetett igazán felhőtlenül élvezni, hiszen elérkezett az idő ahhoz, hogy esőtől és széltől is védett darabokkal spékeljük meg az őszi ruhatárunkat - nyugi, nem kell ahhoz cikisen felöltözni, hogy tényleg vízállóak legyenek a ruhadarabjaid. Tudjuk, hogy ilyenkor egyből asszociál mindenki, hogy biztosan nagyon ósdi, túlmérezetett, abszolút nőietlen, trampli és csak sportboltokban kapható termékekkel tudjuk vízhatlan tartani magunkat - de ez szerencsére már nincs így, sőt!

Az ősz beköszöntével a legmenőbb fast fashion üzletek is rendesen felszerelkeztek vízlepergető kabátokkal, mellényekkel és gumicsizmákkal (!), melyek őszintén szólva is divatosabbak, mint amilyenekre számítottunk. Úgy is mondhatnánk, hogy az őszi rossz idő még soha nem vártuk ennyire, mint most, ugyanis végre van alkalom felvenni ezeket az őrülten trendi és sznes vízálló ruhákat!

Az üzletek kínálatában láttunk Barbie-cipőre hajazó rágógumi rózsaszínű gumicsizmát, napsárga steppelt dzsekit(ami egyébként mellénnyé is átalakítható), bézses színű parka kabátot és még sok más dolgot, amiben egy csapásra divatos leszel a legrosszabb, legnedvesebb időjárás alatt is.

Most elhoztuk nektek az idei ősz legdivatosabb vízálló darabjait, melyekben nem fogsz cikisen festeni sőt: mindenki úgy akar majd kinézni a legnagyobb esőben, mint te - ami azért hatalmas bók és igencsak ritka, ha meleg, vízálló termékekről van szó!

Következzenek a szezon legjobb vízálló darabjai, amikben garantáltan trendteremtő leszel: kattins a lenti képgalériánkra és gyönyörködj a válogatásunkban!

H&M Vízlepergető mellény 6 495 Ft Nemcsak divatos, de nagyon kényelmes és vízálló darab is a szezon legdivatosabb mellénye, mely funkcionális szövetanyagból készült.
Kattints a további képekért!

Mindenki imádja az idei őszi szezon legtrendibb ruháját, ami rendkívül nőies, kényelmes és mindenféle alkaton jól áll - mutatjuk a legdögösebb darabokat belőle!

Leadfotó: ZARA
Fotó: Christian Louboutin

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Bár Ázsiában őshonosak, a cseresznyefák valójában az egész világon virágoznak, és nem is kell olyan messzire utaznunk azért, hogy káprázatos, rózsaszínbe borult utcákban gyönyörködhessünk.
Sztárok
Bajor Imre még Jáksó Lászlót is meg tudta lepni, aki mindig elővett néhány botrányos viccet a műsorban. Anno még ez is lemehetett az RTL Klub képernyőjén.
Egészség
Nincs mese, a dohányosok testtömege általában valóban alacsonyabb, mint a nemdohányzóké. A kutatók megvizsgálták, van-e összefüggés.