Fashion&Beauty

2021 legszebb manikűr trendjei - gyönyörűek, ezt kérd majd legközelebb a körmösödtől

Teljesen odáig vagyunk az őszi szezon legszebb manikűrjeiért, melyek már most annyira népszerűek, hogy mindenki ezeket kéri a körmösöktől. Meglátod, te is teljesen odáig leszel értük...

Annyira szépek, hogy szinte szóhoz sem jutunk

Akár az erősebb színű körmöket, akár a feltűnő mintásakat, akár a szolidabbakat szereted, az biztos, hogy meg fogod találni a hozzád leginkább illő körömtrendet 2021 őszén! A legprofibb nemzetközi manikűr szakértők ugyanis annyira gyönyörű, már-már Disney-mesékbe illő körmöket álmodtak nekünk idén, hogy hirtelen azt sem tudjuk, melyiket válasszuk, ha legközelebb megyünk a körmösünkhöz...

Az biztos, hogy lenti képgalérinákban található mesés körömfestések megtekintése után te is vacillálni fogsz, addig is viszont érkezzen egy kis trendjelentés köröm-ügyben! A manikűr trendek még soha nem voltak olyan aprólékosan kivitelezettek, elegánsak és művésziek, mint ebben az évben - olyan technikai megvalósításokra van lehetőség, hogy csak ámulunk!

Ha az egyszínű körmöket szereted, akkor a körmösök már úgy fel tudják vinni neked a festéket, hogy szinte az egybeolvad a bőröddel; a nagy precizitást igénylő manikűrök közül pedig már felhő-, leopárd- és hullámmintát, sőt, akár többszínű átmenetet is képesek megalkotni a szakemberek! Mondhatjuk úgy is, hogy csak a képzeleted (na meg persze a manikűrösöd kézügyessége) szabhat határt annak, hogy pontosan mit is viselsz a körmeiden - az azonban biztos, hogy bármit is választasz, akkor jársz a legjobban, ha pasztell-, világos-, vagy mattszínekben pompázó körömlakkokat választasz. Ezek a manikűrök ugyanis úgy ragyogtatják meg a kézfejedet, hogy közben nem vonják magukra tolakodóan a figyelmet. Igazi klasszikusan elegáns viseletek!

Egyszerű, de nagyszerű manikűr az elegancia jegyében

A mi kedvencünk a képen is látható, sikkes fazon, melyen semmi különlegesség, vagy extrém dolog nincs: a maga nemében egyszerű, de nagyszerű - nem csoda, hogy a férfiak is ezt a fazon szeretik a leginkább a nők körmén. Ha ezt a fazont szeretnéd, csupán annyit kell kérned a körmösödtől, hogy tökéletesen készítse elő a körmeidet, vágja azokat enyhén négyszögletű alakúvá (műköröm esetén még könnyebb formázni a körmöket), valamint válasszatok ki a bőrszínedhez illő, enyhén barackos-bézses-pinkes árnyalatot. A sznválasztás kapcsán figyeljetek rá, hogy az árnyalat ne tegye a kézfejedet fakóvá, inkább töltse fel azt élettel és ragyogással! A festés után kérj rá egy kis gélt és csillogást és voilá - már készen is vannak a tökéletes körmeid az idei szezonra!

Még több mesés manikűrös trendre vagy kíváncsi? Kattints a lenti képgalériánkba, válaszd ki a kedvencedet és mentsd el a cikkünket, hogy a mobilod kijelzőjén könnyedén meg tudd mutatni a hőn áhított álom-körmödet a körmösödnek!

Kattints a további képekért!

Tanácstalan vagy az őszi gardróbodat illetően? Ne aggódj! Ha ezt a 10 alapdarabot beszerzed, nemcsak stílusos, hanem a legstílusosabb nő leszel a környéken!

Leadfotó: 123rf
Fotó: Instagram @opi

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...