Fashion&Beauty

Itt van az október legszebb manikűr trendje - nem csak a sztárok körében hódít

Ezt kérd a körmösödtől idén októberben: a színes francia manikűrök egyre jobban meghódítják a világot és nagyon nem úgy néz ki, hogy ez a köröm trend hamarosan el fog tűnni a divatból! Próbáld ki te is, mutatunk ötleteket!

A "színes francia manikűr" az új manikűr divat a körmösöknél

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, idén ősszel vannak olyan árnyalatok, melyek nagyon mennek: a csokoládé barna szín például a divatrajongók kedvence; a boltokban viszont nagyon sok mély narancssárga színű ruhát is megtalálhatunk - a manikűröknél ezzel ellentétben most a türkiz szín hódít!

Vannak azonban olyan hölgyek, akik nem szeretik az egész körmüket befestetni: nekik a francia manikűr jelenti a legjobb megoldást, mikor testszínű árnyalattal lakkozzák a köröm felsznét, a felső hegyre pedig fehérrel húznak egy csíkot a körmösök - most ezt a stílust álmodták újjá a sztárok manikűrösei, akik rendhagyó módon nem fehérrel, hanem a szivárvány minden sznében található árnyalattal festik ki a köröm felső részét! Hihetetlennek hangzik? Nem az, ráadásul nagyon jól is mutat! A képgalériánkban össze is gyűjtöttük nektek a jelenlegi legmenőbb és legváltozatosabb "módosított francia" trendet: vannak közöttük színesek, feketék, fehérek, de még mintásak is - válasszátok ki a kedvenceiteket!

A képen látható manikűr különböző színekre (egészen pontosan fehér. sötétkékre, lilára, bordóra és világoskékre) bontotta a körmöket: ami elsőre szokatlannak és össze nem illőnek tűnik, az a végeredményben tökéletes összhangban van! Ha ehhez a stílushoz hasonlóan te is több színt szeretnél felvinni a körmeidre, igyekezz árnyalat és mélységekben (pl. hideg-meleg tónusok) hasonló árnyalatokat választani; valamint az is fontos, hogy egy sznkategóriából válassz. A neon színek például biztosan nem fognak menni a pasztell színekhez, ahogyan a csillogó körömlakkok sem mutatnak túl előnyösen az extra matt hatású felületek mellett!

Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a trend, tekintsd meg a képgalériánkat, ahol remek ötleteket gyűjtöttünk nektek össze a "színes francia manikűr" trend megvalósításához! Mentsd el a kedvencedet és mutasd meg a körmösödnek!

Fantasztikusan mutat ez a bordós szín, ősszel aligha találhatnánk ennél jobb árnyalatot!
Kattints a további képekért!

Nem csak a tavasz és a nyár trendjei: a virágmintás ruhák idén ősszel is felbukkannak a divatüzletek kínálatában - ráadásul nem is akármilyen mennyiségben! A legszebb darabokat nektek is látnotok kell, mi nem bírunk betelni velük!

Leadfotó: 123rf
Fotó: Instagram

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Asta Nielsen a némafilm korszak első európai sztárjaként vonult be a történelembe; kivételes élete volt, ő maga pedig igazi jelenségként ragyogott, akiért csakis rajongani lehetett.
Utazás
A Védelmi Tanács vasárnapi ülése után magasabb szintre emelték hazánkban a terrorkészültséget - számolt be róla a Magyar Nemzet.
Sztárok
A Nemzet Színésze - aki április 15-én ünnepelte 90. születésnapját - mérhetetlenül büszke két unokájára, Bencére és Enikőre.