Ezek az idei év legjobb otthoni szettjei - pihe-puhák, senki sem tud nekik ellenállni

Cukik, kényelmesek és pihe-puha anyagúak az idei év legmenőbb otthoni szettjei, amiknek egyáltalán nem tudunk ellenállni - nos, amint meglátod őket, te sem fogsz tudni! Mi biztosan ezekben a darabokban töltjük majd a telet, és te?

Teljesen beleszerettünk ezekbe pihe-puha otthoni szettekbe

A karácsonyra való készülődés és a hideg idő beköszöntével egyre több időt töltünk otthon - ez az öltözködésünkben is megmutatkozik, hiszen egyre több laza és bő szabású melegítőt, valamint piha-puha anyagú polárszettet hordunk, amik tökéletes kényelmet biztosítanak nekünk, arról nem is beszélve, hogy nagyon melegen tartják a hőre érzékeny testfelületeinket is. Ennek kapcsán most olyan pihe-puha otthoni szetteket hoztunk el nektek, amiket garantáltan hordani fogtok egész télen át, ha nem tovább!

A következő otthoni szettek szépek, ízlésesek, cukik, fantasztikusan puha anyaguk van és nagyon melegek is - szóval, nem is szaporítjuk tovább a szót: a teljes válogatásukat elérhetitek a cikk alján lévő képgalériánkra kattinva!

Az otthonias szettek kiválasztásánál több szempontra érdemes figyelni, hiszen a hideg téli hónapokban az átlagnál több időt töltünk otthon, ezekben az öltözékekben. Az elsődleges szempont mindig az legyen, hogy a viseleted kényelmes legyen - tudj benne kényelmesen ülni, állni, mozogni, feküdni; ne szorítson sehol, de ne is essen le rólad! Reserved Műgyapjú kapucnis felső 7995 Ft; Műgyapjú nadrág 7995 Ft

A második szempont legyen a megjelenés, hiszen az ember azt a ruhát viseli örömmel, amibne jól is néz ki! Válassz otthonias melegítőt és pizsamát a kedvenc színeidben, a számodra legtökéletesebb anyagban, hiszen akkor fogod csak igazán sokat viselni őket, ha jól is érzed magad bennük!

Az említett szempontokat alapul véve most fantasztikus szetteket gyűjtöttünk nektek össze, melyek nemcsak kényelmesek, de nagyon divatosak és trendik is. Van belőlük polár és műgyapjú anyagú, mintás, egyszínű és teddy mackós anyagú is, a maximális komfortérzet támogatása érdekében. Viseld őket örömmel!

A teljes otthoni szettekről készült válogatásunkat elérhetitek a lenti képre kattintva!

Women's Secret Roxfort-mintás hosszú polárpizsama 12 595 Ft Harry Potter-rajongóknak kötelező viselet! Ezt a szuper szettet pizsamának hirdetik, de otthoni melegítőként is teljesen megállja a helyét: felsője polárbéléses, nagyon (nagyon-nagyon) meleg pulóver, alsója pedig egy sötékék alapszínű, karácsonyias-roxfortos mintájú nadrág. Nagyon cuki, mi imádjuk!
Kattints a további képekért!

Ha csinos és vagány akarsz egyszerre lenni, nincs könnyű dolgod - manapság alig találni olyan márkákat, akik divatos, kényelmes és rohangálós szetteket álmodnak meg a nőknek. Mi viszont találtunk egyet, ami olyan fantasztikus ruhákat és kiegészítőket készít, hogy legszívesebben mindent beszereznénk tőle... Ismerjétek meg a Niña Loca Budapestet!

Leadfotó: Women's Secret
Fotó: Reserved

Oldalak