Fashion&Beauty

Ezek 2021 legmenőbb női parfümjei - mutatósak, szépek és nagyon finomak

Még soha nem voltak olyan mesés illatú parfümökkel tele a drogériák, mint idén - mielőtt pedig beindulna a nagy karácsonyi vásárlási-láz, összegyűjtöttünk nektek 2021 legjobb parfümjeit, hogy ki tudjátok választani, mit kértek karácsonyra!

2021 legjobb női parfümjeinek annyira mesés az illata, hogy választani sem tudunk közülük

Az idei év tele van meglepetésekkel divat-és szépségápolás terén: a hajtrendek például soha nem voltak olyan változatosak, mint idén, ahogyan egészen elképesztő manikűr és köröm-trendek közül is választhattunk minden egyes hónapban. Illatok terén is ez a helyzet: a 2021-es évben ugyanis olyan sokféle női parfüm és mesés illat landolt a drogériák polcán, hogy szinte csak kapkodtuk a fejünket.

Most ezekből összegyűjtöttük nektek a legjobb illatú, legszebb üvegcsékkel rendelkező változatokat, hogy a nagy karácsonyi vásárlási-láz beindulása előtt már te is biztosan tudd, hogy mivel szeretnéd meglepi magadat, vagy éppen anyukádat, testvéredet, nővéredet, azaz a szeretteidet. A teljes válogatásunkat megtalálhatjátok a cikk alján lévő képgalériában pontos leírással és összetevői listákkal. Jó szórakozást kívánunk hozzá!

Nemcsak fantasztikus az illata, hanem még a sminkasztalon is jól mutat! Az biztos, hogy a pipereszekrényed éke lehet a Carolina Herrera márka legújabb parfümje, a Good Girl Supreme (a képen sorban a 3. darab), mely úgy néz ki, mint egy tetszetős kis magassarkús dísztárgy - igazából viszont egy nagyon jó illatú parfüm. Carolina Herrera Good Girl Supreme Nőknek Eau de Parfum 30 ml 18 990 Ft

Az üvegcse, vagyis a magassarkút ábrázoló fekete parfümüveg alja apró kis ezüst csillámokkal van megszórva és mit mondjunk, - maga az illat is ugyanilyen határozott, nőies és érzéki, mint maga az üvegcse. A parfüm alapjegye a tonkabab, utána a bogyós gyümölcsök illata érvényesül, végül az egyiptomi jázmin virág esszenciája az, ami teljessé teszi a parfümöt. Egy merész, kirobbanó erejű, nőiesen érzéki illatról van szó, amit bátor és határozott nőknek ajánlanak a készítők. Tökéletes ajándék a szeretteidnek vagy a saját magad kényeztetésére is!

2021 legjobb női illataiért lapozd fel a képgalériánkat a lenti fotóra kattintva!

Lancôme - La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum 30 ml 19 350 Ft (Douglas) A boldog élet élvezéséhez és értékeléséhez készült a Lancôme La Vie Est Belle termékcsaládja, melynek legújabb parfümje, a La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum a vörös írisz és a vörös vanília kombinációjával kedveskedik egy igazi gyümölcsös-virágos illattal a rajongóknak. Életigenlő, tartós és erős illat - a vélemények szerint csak kevés kell belőle.
Kattints a további képekért!

Ez a nőies szín november legnagyobb slágere - ami mondjuk nem is csoda, hiszen tele vannak szebbnél szebb ilyen árnyalatú ruhákkal az üzletek. Mi odáig vagyunk érte, úgyhogy mutatjuk is belőle a legstílusosabb darabokat a hazai kínálatból!

Leadfotó: Lancôme
Fotó: Carolina Herrera

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.