Fashion&Beauty

2021: ez a három frizura lesz idén a legnagyobb trend! - Fotók

Függöny frufru, tompa bubi,...

2021

Alig két hete érkezett az első prognózis, az természetesen még az óévből, de máris itt a friss előrejelzés, úgyhogy minden nőnek érdemes egy pillantást vetnie az ide trendekre. Az elmúlt évet a romantika és játékosság jellemezte: hódítottak a fonott frizurák, a hullámos tincsek, és reneszánszukat élták a hajkiegészítő díszek. Nos, ezeknek az időknek egyelőre vége! 2021 a vágási technikák terén hoz majd jelentős változásokat, azaz kiemelt szerepe lesz a fodrászunknak és persze az sem mindegy, melyik frizurát választjuk majd. De segítünk abban, melyik kinek áll igazán jól!

1. Függöny frufru (Curtain Bangs) - Brigitte Bardot a 60-as években csinált belőle divatot, hatvan év után idén újra hódít. A frrfru középen el van választva és két oldalon fokozatosan hosszabbra hagyva, a hullámok pedig úgy kanyarodnak épp, mint egy sötétítőfüggöny, ami ki van húzva. KINEK ÁLL JÓL: Mindenkinek. Tényleg mindenkinek! Ha a pony fazont nem mered megkockáztatni, válaszd ezt. A keskenyebb arcú és kisebb homlokú nők arcát is megnyújtja.
Kattints a további képekért!

Címlapfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...