Fashion&Beauty

Ez lesz 2017 legtrendibb hajszíne – Végre visszatérünk a természetességhez

Az idei év kedvenc hajszínei közé olyan vad árnyalatok tartoztak, mint a platina, a rózsaarany vagy a szilva. Ezzel szemben 2017 kedvence a – már nevében is gyönyörű – tigrisszem lesz, amit a tigrisszem ásvány csodás színei inspiráltak. Úgy tűnik, végre visszatérünk a természetességhez.

Így lesz egy ásványból hajszín

Előrejelzések szerint jövőre a tigrisszem hajszín lesz a frizuratrendek királynője, ami azt jelenti, hogy visszatérünk a természetességhez. Maga a trend az ásványról kapta a nevét, ami jellegzetes barnás-sárgás, sőt, olykor narancsos árnyalatokban játszik. A hajon ezt a hatást highlightokkal, melírral vagy ombre festéssel lehet elérni. Elég sokféle verziója létezik, most mutatunk néhányat.

Hogyan is néz ki a tigrisszem?

És így néz ki ugyanez hajon

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Áprilisban debütál a Daalarna új kollekciója, amely olyan menyasszonyoknak készült, akik egy igazán egyedi és szemkápráztató ruhában szeretnék kimondani a boldogító igent.
Lifestyle
A Vízöntő élete rövidesen jóra fordul. Napi horoszkóp!
Utazás
A többség ki akarja majd használni a húsvéti hosszú hétvégén kínálkozó jó időt, és biztosan útra fog kelni. Azonban van néhány dolog, amire figyelni kell a közlekedésben!