Fashion&Beauty

Íme a 2015-ös tavasz legtrendibb színei!

A világhírű, színspecialistákból álló Pantone nemrég közzétette előrejelzését, mely meghatározza a divat alakulását is. Íme a 2015-ös tavaszi szezon legtrendibb árnyalatai!

A legdögösebb színek

A jövő évi tavaszi trendszínek választéka igazán eklektikus lesz, de az élénk, merész és vidám színek lesznek a legmeghatározóbbak. A lágy és finom pasztellek sem tűnnek el, hisz a természetes árnyalatokat idéző darabok is hódítani fognak.

Divatos előrejelzés

A New York Fashion Week jövő évi, tavaszi divatbemutatóin is jelen lévő szakemberek a pantone.com oldalán még divattippeket is adnak, hogy mit mivel viseljünk majd a következő szezonban.

Fotók: pantone.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...