Fashion&Beauty

2015 a ronda cipők éve lesz?

Felelősséget nem vállalunk az elszabadult designerek munkái miatt, viszont előre szólunk, lesz itt minden, ami a jóízlés határán túlmegy. Kávé helyett bátran nézegessük a jövő évi cipőkollekciót, mert ütős darabok és reménykedjünk benne, hogy ezúttal inkább viccelődni akartak a tervezők.

Talpra világ!

Idén már jelen volt az érthetetlenül vastag és egyenes talpú cipők trendje, de ha ezt most megduplázzuk, adunk hozzá egy kis bársonyt vagy fából készült cápafogakat, már meg is kaptuk 2015 inkább kortárs művészeti kiállítására hajazó alkotásait, mintsem hordható cipőit.

Fura formák

A hegyes orr is marad jövőre velünk, ezek kiegészülnek majd megmagyarázhatatlan cipősarkakkal is, amit ha szerencsénk van, rettenetesen fura színben vagy fazonban csípünk el, hiszen a tervezők nem végeztek félkész munkát.

Fotók: style.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Nincs szükséged csodadiétára, se önsanyargatásra. 5 szempontot kell figyelembe venned és a várt eredmény nem marad el.
Lifestyle
Te sem vagy elégedett magaddal odalent és félsz attól, hogy a pasinak csak egy bizonyos "típus" tetszik? Lássuk, mit mondanak erről ők maguk.
Fashion&Beauty
Bár a korral járó változásokat olykor nehéz lehet elfogadni, sokszor valójában ebben rejlik a kulcs, ami a fiatalos, sugárzó külső megjelenéshez vezet.