Fashion&Beauty

2015-ös farmerdivat - A legmenőbb fazonok minden alkatra

Tavaly roppant trendinek számítottak a skinny farmerek és a szakadt nadrágok, de vajon idén is megállják a helyüket? Nézzük, lesz-e változás a fazonok terén a korábbi évekhez képest!

Feszülős farmerok

Az elmúlt évekhez hasonlóan, a szűk szárral rendelkező nadrágok számítanak a legnépszerűbb daraboknak. A formás lábakkal rendelkezők számára kifejezetten jó választásnak bizonyulhatnak a skinny farmerok, ugyanis remekül kiemelik az előnyös testrészeket. A combban erősebb nők jobb, ha kerülik ezeket a fazonokat, helyette viseljenek popsin feszülős, ám a combnál kicsit bővebb példányokat – ezek egyszerre nőiesek és szexisek.

Régi idők kedvence

A nyolcvanas évek kedvence visszatért! A magasított derekú nadrágok pazarul állnak azoknak, akiknek a popsija kicsit lapos és formátlan, a farmer szabása ugyanis optikailag kerekebbé varázsolja a hátsókat – még tovább növelhetjük a hatást, ha olyan darabot választunk, ahol a zsebek legalább egy tenyérnyi szélesek.

Fotók: pinterest.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Fővárosi Állat- és Növénykert április 19. és 21. között rendezi meg a Föld Fesztivált, amelyen látványetetésekkel, állatbemutatókkal, állattréningekkel és kézművesprogramokkal várják a látogatókat...
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.