Fashion&Beauty

50 év felett is stílusosan - Az Emmy nem csak a fiataloké

Az Emmy vörös szőnyegén nem csak a fiatal, hamvas szépségeknek és a látványos ruhakölteményeknek jut hely, de bizony a visszafogottabb stílust képviselő, 50 év feletti nők is ragyoghatnak. Íme a tegnap este három kortalan stíluskirálynője!

Jamie Lee Curtis

Az 56 éves sztár, Jamie Lee Curtis tegnap este mindenkit elképesztett, hisz bombaformában volt és stílusa is hibátlan. A hosszú ujjal rendelkező, Stella McCartney által tervezett darab sokaknak ismerős lehet, hisz a színésznő 1989-ben egy majdnem ugyanilyen ruhában lejtett végig az akkori Emmy vörös szőnyegén.

Julia Louis-Dreyfus

Az 54 éves színésznő Az alelnökből lehet ismerős és idén nyerte meg hatodik Emmy-díját. A díj mellett mi külön értékeljük a klasszikusan elegáns, egyvállas Safiyaa ruhát, melyet hatalmas Chopard gyémántékszerekkel tett még alkalmibbá a sztár.

Fotók: vogue.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...