Fashion&Beauty

Látványos színek, finom tüllök - A 2015-ös Emmy leggyönyörűbb ruhái

A 67. Primetime Emmy-díjátadó ünnepsége szerencsére nem csak szörnyű ruhákat tartogatott a divatrajongók számára, de jópár bámulatos ruhakölteményt is szemügyre vehettünk a vörös szőnyegen. Íme a 14 legszebb outfit!

Szexis feketék

Aubrey Plaza nem gondolta túl a dolgokat és milyen jól tette! Csak semmi vampos smink, kilós ékszer - egy egyszerű, letisztult szabásvonalú, finoman villantós, klasszikus kis fekete ruha is nyerő lehet. Azt kell, hogy mondjuk Lady Gaga csalódást okozott nekünk - persze jó értelemben, hisz a legtöbbször ízléstelen popdíva most egy sikkes Brandon Maxwell estélyiben jelent meg.

Kortalan stílus

Az 56 éves színésznő, Jamie Lee Curtis bebizonyította, hogy ennyi idősen is hibátlan az alakja és elképesztő a stílusérzéke - ez a fekete ruha egyszerűen káprázatos! Az 55 éves Jane Lynch is nagyon érti a divat nyelvét - monokróm színpárosítású, maszkulin kosztümje egyszerre volt elegáns és kényelmes.

Fémes csillogás

A divatsajtó egyik nagy kedvence Kerry Washington és a fémes hatású Marc Jacobs ruha volt. A szettet a sztár egy pár Casadei cipővel és Harry Winston ékszerekkel tette még királyibbá. A mindig hibátlan ruhákban pompázó Sofia Vergara most is kitett magáért fémszálas St. John ruhájával, mely látványosan kihangsúlyozta a színésznő csábító idomait.

Tündéri színek

Emma Roberts tündéri bájához jól illett a finom színekre építő, selymesen leomló Jenny Packham ruha, mely kihangsúlyozta a színésznő hamvas szőkeségét is. A britek népszerű műsorvezetője, Louise Roe egy rendkívül egyszerű, már-már szűzies hófehér ruhát választott. A szett pikantériáját az ezüstös topán és a csillogó kistáska adja.

Fotók: stylecaster.com; vogue.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A 21 esztendős sztárcsemete természetes báját és magabiztos stílusérzékét is édesanyjától örökölte.
Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...