Fashion&Beauty

A 2015-ös Emmy legcikibb ruhái - Függönyből varrt rongyok és elszabott fazonok

A 67. Primetime Emmy-díjátadó ünnepsége idén is tartogatott meglepetéseket, hisz tucatnyi sztár nagyon mellélőtt a ruhájával. Következzenek a tegnap este legkevésbé sikerült outfitjei!

Kivágott feketék

Amanda Peet fekete Michael Kors ruhája még jó is lenne, de a furcsa, hasrésznél ejtett kivágás az egészet elrontotta. Hiába a sikk, így túl modern és tinis lett a végeredmény. A vígjátékok királynője, Amy Poehler nemrég váltott stílust, ám a fiatalos összhatás ennél a Michael Kors Collection darabnál is túl erőltetettnek bizonyult.

Túl sokat mutató csipke

Heidi Klum sárga ruhájára egyszerűen nincsenek szavak - na nem mintha olyan jó lenne, inkább az egész tragikus. Az Atelier Versace napsárga alkotása inkább úgy fest, mintha maradék anyagokból fércelték volna össze. Julianne Hough Marchesa ruhája (ezt nevezhetjük egyáltalán ruhának?) kissé túlzó volt a vörös szőnyegre, hisz inkább a hálószobában tudnánk elképzelni ezt a látványos csipkecsodát, mely nem sokat bíz a fantáziára.

Öreges színek

A Vámpírakadémia sztárja, Sarah Hyland nem hibázott nagyot a Zac Posen ruhával, hisz a szabás nyerő volt, de a burgundit idéző szín éveket öregített a fiatal sztáron. Sarah Paulson a Prabal Gurung csapatától választotta ki ruháját, mely szépen kihangsúlyozta karcsúságát, ám a sötét és csillogós szín nem csak sápasztotta a sztárt, de egy évtizedet öregített is rajta.

Furcsa anyagok

A My Girl színésznője, Anna Chlumsky egy igencsak érdekes, kissé futurisztikus Bibhu Mohapatra alkotást viselt a vörös szőnyegen, mely egy virágokkal teletűzdelt halászhálót idézett fel számunkra. Kathryn Hahn ruhájának tervezőjét nem sikerült megtalálnunk - nem is csodáljuk, hisz ezt a förmedvényt vagy a színésznő varrta egy függönyből, vagy az alkotója inkább letagadja.

Fotók: stylecaster.com; vogue.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Február elején derült ki, hogy rákkal kezelik a 75 éves brit uralkodót. Egyes bennfentes szerint Károly király betegsége sokkal súlyosabb, mint azt a közvélemény eddig gondolta.
Sztárok
Bobbi a legendás énekesnőhöz kísértetiesen hasonló módon vesztette életét, mindössze 22 esztendősen, amikor még előtte állt az élet...
Sztárok
Varga Izabella a kezdetektől a megszűnésig, vagyis 1998-tól 2021-ig játszott a tévésorozatban.