Fashion&Beauty

A 2015-ös Brit Awards legstílusosabb ruhái

London a divathetek után újra a stílus megszállottjainak vörös szőnyege lett, hisz tegnap este a 2015-ös Brit Awards vonzotta a világsztárokat a ködös Angliába. Íme a díjátadó legütősebb szettjei!

Fehér egyszerűség

A Love Me Like You Do című dal énekesnője,Ellie Goulding az előző esti Style Awards után ismét egy fehér, csipkés ruhára szavazott. Egyszerűen csak tudja, hogy mi áll jól neki! Taylor Swift barátnője, a VS angyala, Karlie Kloss is kitett magáért és a ruha helyett inkább mesés alakjára helyezte a hangsúlyt. A fekete-fehér Tom Ford a maga egyszerűségében volt tökéletes.

Gyöngyházfényű csillogás

Rita Ora egy nagyon cseles Zuhair Murad szoknyanadrágot vett fel az eseményre, mely csak úgy csillogott. A merész, ám csábos dekoltázs csak még szexibbé tette az énekesnőt. Az angolok kedvenc rádiós és tévés alakja, Fearne Cotton is igazán sikkes volt lábakat megvillantó, '60-as éveket idéző, bájos rucijában.

Fotók: vogue.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az internet már jó ideje velünk van, a magyar kormány azonban most megváltoztatna néhány dolgot. Meglátjuk, hogy véghez viszik-e!
Egészség
Ha még mindig nem érted el a vágyott alakot a nyárra, akkor most mutatunk egy olyan élelmiszert, melynek hihetetlen előnyei vannak, ha minden egyes nap fogyasztasz belőle egy keveset, sőt mi több,...
Sztárok
Újabb botrányos helyzetbe csöppent a 66 esztendős színész. Baldwin nem bánt kesztyűs kézzel a zaklatójával.