Fashion&Beauty

Ezt tettük magunkkal? - 2015 legfurcsább szépségtrendjei

Az idei szépségtrendek is bővelkedtek érdekesebbnél-érdekesebb újításokban. A domináns színek alkalmazása került előtérbe, megjelent hajon, körmön, szemöldökön, vagy akár hónaljszőrön is. Lássuk tehát az idei év legfurcsább trendjeit.

Szájszívó kupak

Aki nem ismerné, annak szívesen elmagyarázzuk, hogy ez egy szépségápolási kellék, ami mindenféle műtéti beavatkozás nélkül a vákuum hatásának köszönhetően képes megnövelni ajkainkat. Kyle Jenner „remek találmányával” egy pár hónapja még tele voltak a közösségi oldalak, a szuper kellék azóta azonban lecsengeni látszik. Nem tudjuk mi jöhet még, de várjuk a jövő év korszakalkotó ötleteit.

Szivárvány színű haj

A magyar fővárosban garantáltan megbámulják az embert ha ilyen hajszínnel száll fel a villamosra, ezért is gondoljuk, hogy itthon nem sokan merték megkockáztatni, hogy ezt a trendet kövessék. Azért aki kipróbálta, annak ezúton is gratulálunk, szerintünk szebb, mint amilyennek első hallásra tűnik.

A Kardashian lányok velejárója

Kinek mi jut eszébe a Kardashian testvérekről? Nekünk a széles csípő és a keskeny derék. Már-már ikonikus megjelenésüket a szupertrendi derékfűzőiknek köszönhetik, melyek segítenek formában tartani a lányok bomba alakját.  

Fotó: pinterest.com, harpersbazaar.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
VI. Fülöp feleségének hivatalos megnevezése Spanyolország királynője, de ha rajtunk múlna, Letícia a divat királynője címet is viselhetné.
Sztárok
Március 18-án startolt a TV2 népszerű napi sorozata, a Hazatalálsz második évada, amelyben a nézők minden hétköznap este izgatottan várják, hogy hogyan alakul Farkasliget lakóinak élete. Réti Adrienn...
Lifestyle
A Bika ma legyen észnél, mert fontos döntéseket kell meghoznia. Napi horoszkóp!