Fashion&Beauty

Japán tavasz az Alexander McQueen új kollekciójában

A mindig egyedi megoldásokat felvonultató Alexander McQueen show idén sem okozott csalódást. Sarah Burton kollekciója a japán kultúrát idézi fel, hisz az designer a gésák és a szamurájok öltözékeit tanulmányozta tervezéskor.

Orchideák és szegfű

A fekete és pink kettősségére építő kollekció a finom nőiességet és a maszkulin határozottságot vegyíti. A kimonókat idéző kabátkák és blézerek mellett izgalmas egyberészeseket is találhatunk a tavaszi-nyári kollekcióban, melyet lakkozott maszkok és a japánt hatást fokozó övek tesznek futurisztikusabbá. A fehér orchideás printek mellett a szegfű jellegzetes szirma is visszaköszön a gyöngyökkel is feldobott ruhakölteményeken.

Fotók: style.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...