Fashion&Beauty

A 2014-es MTV VMA legszebb ruhái

A tegnap esti MTV Video Music Awards első képei már kiszivárogtak, így könnyen szemügyre vehetjük a legszebb és legízléstelenebb ruhákat. Íme egy kis válogatás a legdögösebb darabokból!

Ezüstös dívák

Az idei VMA vörös szőnyege egyértelműen a merész darabokról szólt, hisz a láb- és dekoltázsvillantás mellett a feltűnő anyagok és az izgalmas szabásvonalak is jelen voltak. A vadóc énekesnő, Kesha egy kifinomult, csajos, mégis klasszikus és modern darabot választott. Az örök díva, Jennifer Lopez most is egy latinos estélyit választott, melyben megmutathatta tökéletes alakját.

Maszkulin elegancia

Solange Knowles egy pasis és modern összeállítást választott, melyet diszkrét, de csábos dekoltázsa és szexi tűsarkú tett csajosabbá. Kendall Jenner nem fél a klasszikusabb, pasisabb daraboktól sem, így a modell bátran bevállalta a deréknacit és az áttetsző felsőt.

Fotók: stylecaster.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A hiperpigmentáció olyan állapot, amely során a bőrön sötét foltok jelennek meg, melyek az egyenetlen melanin eloszlás miatt alakulnak ki. A jó hír viszont, hogy felveheted a küzdelmet a nemkívánatos...
Fashion&Beauty
A tavasz elég kiszámíthatatlan évszak és ilyenkor igazi kihívást jelent sikkesen, de mégis praktikusan öltözködni.
Lifestyle