Fashion&Beauty

2014 legnagyobb villantásai a sztárvilágból

2014-ben is kitettek magukért a sztárok, így botrányban és villantásban sem volt hiány. Volt olyan, aki az egészséges önképért, furcsa mozgalmakért vagy csak a feltűnésért dobta le a textilt, de az biztos, hogy idén is emlékezetes képek születtek.

Keira Knightly és Madonna

Az Interview magazin meglepő és természetes fotókat hozott le a topless Keira Knightly-ról, aki nem engedte, hogy bármit is átalakítsanak a képeken. A színésznő a természetesség híve és egy interjúban azt nyilatkozta, hogy így szeretett volna kiállni a kismellű nőkért. Szintén az Interview hasábjain tűnt fel a Madonna, hisz az 56 éves popikon egy meglehetősen merész fotósorozatot vállalt be a decemberi szám kedvéért.

Nick Jonas és Miley Cyrus

A nyálas fiúbandából, a Jonas Brothersből Nick egy merész és szexi fotósorozattal kívánt kitörni, ami a Flaunt oldalain megjelenő, Marky Markot idéző képekkel valószínűleg sikerült is, hisz hetekig ez volt az egyik fő beszédtéma. Miley Cyrus villantós pillanataiból nehéz lenne szemezgetni, hisz a botrányos és kissé beteges énekesnő esetében az a ritka, ha sikerül rendesen felöltöznie. A legfurcsább szettje talán a New York Fashion Week Alexander Wang afterpartiján volt, ahol tejszínhabszerű tapasz és egy kevés csillám díszítette csak felsőtestét.

Fotók: cosmopolitan.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Fashion&Beauty
Sztárok
Zsurzs Kati, a népszerű magyar színésznő 1993-ban távozott a Thália Színházból: a teátrum vezetését ekkor vette át Törőcsik Mari és Schwajda György, s a két színházi nagyágyú úgy ítélte meg, hogy a...
Fashion&Beauty
A 21 esztendős sztárcsemete természetes báját és magabiztos stílusérzékét is édesanyjától örökölte.
Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!