Fashion&Beauty

A Story Gála legszebb ruhakölteményei

A szombati Story Gálára készülődve felidézzük, hogy az elmúlt években melyik sztár összeállítása volt a legszebb és legkülönlegesebb. Íme a legstílusosabb öltözékek gyűjteménye!

Tündéri tüll és csipke

A tavalyi gála egyik fénypontja egyértelműen Sarka Kata mesés ruhája volt, hisz a Bélavári Zita által tervezett, csipkével borított, romantikus stílus estélyi tökéletesen passzolt a celeb bohém, fonott frizurájához. 2013-ban Cserpes Laura ruhája volt az egyik nagy kedvencünk, hisz az izgalmas, rétegzett tüllös darab egyszerre volt bájos és csábítóan nőies.

Fotók: Femcafe

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.