10 évvel fiatalabb arcbőr vágás nélkül? Igen! Elmesélem, hogyan

Egyszerűbb volt, mint hittem, és ehhez egyetlen vágást sem kellett ejteniük rajtam. Most elmesélem, hogy a tengerentúlon miért tartják az egyik legjobb arcszépészeti megoldásnak az Ultherapy-t. (x)

„Nem vagyok híve a botox-nak, viszont imádom az Ultherapy-t!”

Tudod, ki mondta ezt az amerikai InStyle-nak? Az a Jennifer Aniston, akit ötven felett is bombanőnek tartanak a férfiak, és aki még most is femme fatale-t játszik a filmvásznon. Ezzel a kezeléssel ugyanis tényleg sztárok fiatalodnak, amin ne csodálkozz, hiszen az Ultherapy jelenleg a 2. legnépszerűbb esztétikai beavatkozás az Egyesült Államokban.

Miért választottam az Ultherapy-t?

Mert szerettem volna megemelni az arcomon megereszkedett bőrt, de tartottam a plasztikai műtétektől és mesterkélt hatásuktól. Természetes és biztonságos módszert akartam, ezért nem sokat vártam, amikor megtudtam, hogy az Ultherapy már Magyarországon is elérhető. A bőrgyógyászom, dr. Pellion Szilvia is ajánlotta, én pedig alig akartam elhinni, hogy mindössze egyetlen kezeléstől feszes és fiatalos lehet a bőröm. Pedig az Ultherapy épp ezért kapta meg a legszigorúbb amerikai hatóság, az FDA engedélyét: mert a módszer működik... Mert az arcom tényleg fiatalabb lett tíz évvel.

Hogy zajlik egy kezelés?

Számomra egyértelmű volt, hogy az Oxygen Medicalt választom, hiszen a magánorvosi központ komplett egészségügyi háttérrel rendelkezik. Az ingyenes konzultáción megtudtam, hogy az Ultherapy-val nem csak a személyhéjak, a homlok vagy az áll, hanem az orca, a nyak, a dekoltázs és a teljes arc is kezelhető. Én választom ki, hogy mekkora területen szeretném látni a mikro-fókuszált ultrahang jótékony eredményét. A végén ráadásul egy ajándékkal is megleptek, amiről már most tudom, hogy csak még tovább szépülök majd vele.

Mit várhatsz az Ultherapy-tól?

A kezelés általában 1,5-2,5 óráig tart, és a fókuszált energia tűhegynyi pontossággal stimulálja a bőrt, így a folyamat szinte azonnal beindítja a kollagénképződést. Az ultrahang 67 °C-os hőhatásától a bőr összehúzódik, és a 60-90 napos regenerációs időszak alatt létrejön a lifting-hatás. Valójában így lett az arcom 10 évvel fiatalabb.

Ez egy igazi „lunchttime” beavatkozás

Így hívja az angol: jössz és mész, anélkül, hogy a szükségesnél több időt áldoznál rá. Ha egy kicsit hosszabb az ebédidőd, még szabadnapot sem kell kivenned hozzá. És hogy van-e lábadozási időszak? Nincs, hiszen egyetlen percet sem kell ágyban fekvéssel töltened. A kezelés után nyugodtan folytatható a napi tevékenység, amit a ritkán előforduló és gyorsan elmúló bőrpír sem zavarhat meg. Az Ultherapy hatása pedig szinte azonnal érezhető: a bőr tömörebbé válik, és a kezelést követő 2-3 hónap során a kollagénrekonstrukció miatt folyamatos az emelkedés.

Végeredmény: rugalmas, tömör és fiatalos arc

Életkortól és a bőr állapotától függően a kezelés hatása akár 5 évig is tarthat, ráadásul az Ultherapy nemcsak a nők, hanem a férfiak számára is ideális megoldást jelent.

Jelentkezz be most, és élvezd mielőbb a visszanyert fiatalságot és ragyogást!

További információ:
Oxygen Medical Beauty Clinic
http://www.oxygenbeautyclinic.hu/ultherapy-arcplasztika

Bejelentkezés:
1016 Budapest, Naphegy utca 67.
Tel: 06 (20) 207 6293

Oldalak

Szólj hozzá Te is!