10 éves a magyarországi H&M - Vásárolj 10% kedvezménnyel!

Épp 10 éve nyitotta meg első üzletét a svéd divatmárka, a H&M Magyarországon. Ebből az alkalomból szeptember 10. és 12. között 10% kedvezményt nyújt minden vásárlójának a ruházati vállalat.

Már 10 éves a magyar H&M

A H&M pont 10 éve, 2005 szeptemberében nyitotta meg első magyarországi üzletét Budapesten a Váci utcában. A világ egyik legsikeresebb fast-fashion vállalata azóta folyamatosan terjeszkedik a hazai piacon, így immár 36 H&M üzlet található országszerte. Az eredetileg női-, férfi- és gyermekruházati vállalat az elmúlt években két újabb részleggel bővült: 2013-ban megnyitott a H&M Home, pár héttel ezelőtt, augusztus végén pedig három üzlet bővült a kozmetikai részleggel.

10 év, 10% kedvezmény

A svéd vállalat nemcsak a divat és a minőség terén jár az élen: az utóbbi években komoly hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra is. Így a hazai H&M üzletekben is gyűjtik a használt ruhákat, melyet kuponra lehet váltani, és amiket aztán újrahasznosít a vállalat. Részben ezekből az újrahasznosított ruhadarabokból készülnek az olyan, az üzletben kapható kollekciók, mint a Conscious vagy a Close the loop (Indítsuk újra a kört!). 10. magyarországi születésnapja alkalmából a H&M szeptember 10. és 12. között vásárlóival együtt szeretne ünnepelni, ezért minden vásárlás árából 10% kedvezményt biztosít minden hazai üzletében. Az ajánlat kizárólag teljes áras termékekre vonatkozik, más kedvezménnyel nem vonható össze, nem használható ajándékkártya vásárlására, valamint a Studio kollekció darabjaira. Az ajánlat online nem érvényes.

Fotó: hm.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!