Végre megérkezett az igazi tavasz? Hétvégi időjárás

Úgy látszik, végre megérkezett a régóta várt tavasz. Az előrejelzések szerint a hétvégén sok napsütésben és tavasziasan meleg időjárásban lehet részünk. Lássuk, mire számíthatunk pontosan az előttünk álló napokban.

Péntek
Napközben főleg napos időre számíthatunk, a délutáni óráktól azonban egy gyenge hidegfront hatására több helyen is megnövekedhet a felhőzet. Esőre, záporra, sőt helyenként akár zivatarra is számíthatunk. A délnyugati szél egész nap erős lesz, zivatarok környezetében viharossá is válhat. A hőmérséklet +15 és +20 fok között alakul.

Szombat
A péntekihez hasonlóan főleg napos időre számíthatunk, és már csak keleten, északkeleten fordulhatnak elő kisebb záporok. Az északnyugati szél több helyen is megerősödhet. A délutáni órákban pedig +14 és +20 fok valószínű.

Vasárnap
A hét utolsó napján is folytatódik a tavaszias időjárás. Csapadék csak kevés helyen valószínű, túlnyomóan napos időre készülhetünk. Az északnyugati szél továbbra is sok helyen megerősödhet, de folytatódik a tavasziasan meleg időjárás. A legmagasabb délutáni hőmérséklet +20 fok körül alakulhat.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!