Nézd meg őket! Decemberi újdonságok a boltok polcain

Decemberi termékkörképünk első részében rengeteg újdonságot mutattunk be, amellyel nem csak magadat, de szeretteidet is meglepheted karácsony alkalmából. Most következzen cikkünk második része, amely szintén tartogat néhány kihagyhatatlan meglepetést!

Electrolux – UltraPower kéziporszívók
Az új, vezeték nélküli Electrolux UltraPower az első kéziporszívó, amely azonos teljesítménnyel
bír, mint a hagyományos, vezetékes porszívók. A minden eddiginél hatékonyabb, cserélhető akkumulátoros modellek egyetlen feltöltéssel akár 60 percig is bírják. Az új kéziporszívók szívófejébe épített öntisztító forgókefe pedig még könnyebbé és higiénikusabbá teszi a porszívózást.

A vezeték nélküli, akkumulátoros Electrolux UltraPower modellek teljesítménye felveszi a versenyt a hagyományos vezetékes porszívókéval. Az új kéziporszívók fejlesztését az elektromos gázturbinák és a repülőgépek turbinái inspirálták. Az UltraPower, az extra erős motornak és az új ventillátornak köszönhetően, minden eddigi kéziporszívónál hatékonyabban szívja a port.

A hagyományos akkumulátorral felszerelt modellt egyetlen feltöltéssel 40 percig, míg a lítium ionos
akkumulátorral rendelkező készüléket akár egy óra hosszat is használhatjuk, ami egy nagyobb lakás
kitakarítására is elegendő idő. A három teljesítményfokozatba kapcsolható porszívók, a járólapos vagy parkettás padlófelületek mellett, a sűrű szövésű szőnyegek tisztán tartására is alkalmasak. Így amellett, hogy meghosszabbíthatjuk a két nagytakarítás közötti időt, az UltraPower akár önállóan is megállja a helyét, s mellette nem lesz szükségünk hagyományos, vezetékes porszívóra.
Ajánlott fogyasztói ár: Lítium ionos akkumulátorral felszerelt UltraPower: 74.990 Ft/hagyományos akkumulátoros modell: 54.990 Ft

Scholl – 2in1 tyúkszem eltávolító stift
A Scholl® innovációja, a 2in1 tyúkszem eltávolító stift, lehetővé teszi a tyúkszem rendkívül gyors és hatékony kezelését. Első lépésként a biztonsági körpengével óvatosan meg kell reszelni a tyúkszem felső rétegét, majd a második lépésben fel kell vinni a kezelőfolyadékot az applikátor segítségével. A stift többször használható és több tyúkszem kezelésére is alkalmas, alkalmazható a lábujjakon és a talppárnákon található kemény tyúkszemek kezelésére is.
Ajánlott fogyasztói ár: 2.999 Ft

Gillette – Fusion ProGlide
A legtöbb férfi számára kellemetlen érzés száliránnyal szemben borotválkozni és sokszor ez a kellemetlen érzés borotválkozás után sem múlik el. Néhányuk számára ez borotvájuk alapvető „kín-tesztje”. A Gillette Fusion ProGlide lehetővé teszi a férfiak számára azt, hogy elképesztően kényelmes legyen a száliránnyal szembeni borotválkozás, ami garantálja, hogy remekül induljon a nap.

A Gillette Fusion ProGlide™ technológiát azért tervezték, hogy hihetetlen kényelmet nyújtson a száliránnyal szembeni borotválkozás során köszönhetően annak, hogy

  • a vékony pengék kis ellenállással siklanak át a szőrszálakon.
  • a Microcomb*-nak, amely segít a szőrszálakat optimálisan a pengék felé terelni, hogy azokat kis vágási ellenállással vágja le a penge.

Hungaria - Zöld Veltelini Special Edition
Hungaria. Pezsgő Másképp! Küldetésünk, hogy fogyasztóinknak új pezsgőfogyasztási élményeket, alkalmakat és módokat mutassunk a Hungaria egyedi stílusában. A pezsgőkészítéshez tökéletes Zöld Veltelini szőlőfajta és a küldetés találkozásával született meg ez az 5000 palackra limitált, 9 hónapig palackban erjesztett és érlelt pezsgő, melyben a fajta elsődleges aromáiból és az érlelésből származó kiegyensúlyozottság, karakteresség érződik minden egyes kortyban.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!