Justin Timberlake és a lakberendezés

Justin Timberlake már régóta nemcsak a zeneszakmában van benne, hiszen több filmben is megbizonyosodhadtunk színészi vénájáról, és a divat alakulását sem nézi tétlenül. Újabb lépésével azonban nem kis meglepetést okozott rajongóinak, hiszen Estee Stanleyvel (stylist, dizájner) karöltve megalkották HomeMint névre hallgató kollekciójukat.

Justin már évek óta tökéletes biztonságban mozog a divatipar, a filmek és a zene világában és ez az, ami továbbgondolásra késztette őt. Estee Stanley már régóta lakberendezőként tevékenykedik, így hát sikerült könnyen a dizájn világába irányítani az énekest. 

„Természetes dolognak vettük, hogy a kollekciót együtt alkossuk meg. Estee és én nagyon jó barátok vagyunk, így sok örömet okoz. ”- mondta Justin Timberlake.
„Úgy gondolom, hogy mindkettőnkben több az európaiság, ezért Axel Vervoordt és Christian Liaigre inspirált minket. Inkább az antik, mint a kortárs darabok felé hajlunk.”

A kollekció művészi gonddal megtervezett lakberendezési tárgyakat tartalmaz, amelyek májustól vásárolhatóak külföldön. A páros addig is pár ízelítő fotót tett közzé az interneten.
„Nem kell az egész bankszámládat arra költeni, hogy lenyűgözővé varázsold az otthonod, de kényelmesnek és megbízhatónak is kell lennie.Ha mi nem tennénk valamit a saját otthonunkba, akkor nem fogjuk a vásárlókat arra késztetni, hogy tegyék a sajátjukba.”- nyilatkozta Timberlake.
 

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!