Jótékonyság luxuskivitelben

Hazánk is csatlakozik a világ legjelentősebb jótékonysági kezdeményezéséhez: The Global Party

80 különböző ország exkluzív helyszínein, 24 óra leforgása alatt egyetlen eseményhez, a The Global Party-hoz csatlakoznak a világ legelismertebb emberei, üzleti szereplői, és mecénásai egy nemes
cél érdekében. Az esemény célja ugyanis nem más, mint felhívni a figyelmet az adományozás és a
társadalmi szerepvállalás fontosságára, illetve támogatást gyűjteni a világ vezető alapítványai és jótékonysági szervezeti számára.

A világ egyik legjelentősebb jótékonysági kezdeményezésének kreatív ötletét Jules Verne világhírű karaktere, Phileas Fogg ihlette, aki a regényben 80 nap alatt utazta körbe a Földet. Ennek nyomán született meg a világ minden táját felölelő, fantasztikus esemény, a Global Party gondolata, mely 80 különleges, helyszínen kerül megrendezésre, 24 óra leforgása alatt.

A világesemény célja, hogy támogatást gyűjtsön a vezető alapítványok és jótékonysági szervezetek számára, másrészt felhívja a figyelmet az adományozás és a társadalmi szerepvállalás fontosságára. A helyszínek között ott lesz Amszterdam, Fokváros, Delhi, Dubai, Marbella, Marrakech, Melbourne, Mexikóváros, New York, Sao Paulo, Shanghaj és Budapest is.

A The Global Party kivételes alkalmat teremt arra, hogy összekapcsolja és megmozgassa a világ legbefolyásosabb embereit, legnagyobb márkáit és cégeit egy közös cél érdekében! Az esemény a legkülönbözőbb célkitűzésű jótékonysági intézményeket fogja támogatni, köztük olyanokat, mint a szubszaharai régióban a gyermekek egészségéért, Indiában az oktatásért, Kelet-Európában a gyermekvédelemért küzdő ARK (Absolute Return for Kids), az óceánok krízishelyzetének megszüntetéséért tevékenykedő Blue Marine Foundation, vagy a világ legnagyobb, nem állami keretek között működő oktatási szervezetét, a Pratham-ot, mely a kizsákmányolt indiai gyerekek számára biztosít színvonalas oktatást.
the global party

A vendégek kortyolhatnak pezsgőt Párizsban, vodka-martinit Londonban, Manhattan koktélt New Yorkban vagy Margaritát Mexikóban, elbűvölő környezetben egy nemes cél támogatásával. A szeptember 15-én megrendezésre kerülő kivételes eseményt nem szabad elmulasztani. Minden meghívott egy korlátozott mennyiségben készített, exkluzív kivitelű ezüst kulcstartót fog kapni meghívóként (Global Party' Key2 Luxury).

A kulcs belépést biztosít azon kiváltságosok közé, aki részt vehetnek majd az eseményen. Összesen 5000 pár belépő lesz megvásárolható cégek, és magánszemélyek számára összesen 12 millió Font értékben (körülbelül 3,6 milliárd Ft), ami közvetlen adományként fog eljutni 12 kiemelt jótékonysági szervezethez. Azok, akik az első 750 pár jegyet megvásárolják, részt vehetnek egy bevezető eseményen is, mely 2011. szeptember 8-án, a londoni Természetrajzi Múzeumban kerül megrendezésre. Magyarországon a Symbol Budapest ad otthont a Global Partynak. Az egyelőre titkokkal övezett, zártkörű, hazai esemény középpontjában szintén egy jótékonysági kezdeményezés áll, amelynek célja a gyermekek egészségvédelmének támogatása egy hazai intézményen keresztül.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!