Ilyen egy exkluzív speedfitness edzés!

A Speedfitness egy elképesztően gyors és hatékony eredményeket ötvöző edzésmódszer. Az alakformálás, az egészségmegőrzés és a rehabilitáció triumvirátusának is nevezhetnénk, hiszen a testformálással egyidejűleg, számos jótékony egészségügyi hatást fejt ki. Ismert emberek és élsportolók sora kötelezte már el magát az EMS tréning mellett, most Rajtad a sor! Íme, egy kis motiváció! Bemutatjuk, hogyan zajlik ez a sokoldalú 20 perces edzés.

Amikor megérkezel a letisztult eleganciájú Look Your Best stúdióba, az edző elkészít számodra egy izotóniás sportitalt. Az első alkalommal megbeszélitek a kizáró okokat, a célokat, majd egy rövid nyilatkozat kitöltése következik! A próbaedzés könnyedebb, az edző bemutatja Neked a gép helyes használatát, egyfajta hozzászoktatás történik.

 

Mielőtt a teljes testedre felkerülnek a benedvesített elektródák, egy tiszta, pamut edzőruhát kapsz, így higiénikusan érhetőek majd el az izom összehúzódások.

 

 

Az öltöztetés alatt felkerül rád az edzőmellény…

 

… valamint a speciális pánt a csípődre (mely a farizmaidat stimulálja) és a karodra, lábadra.

 

 

Kezdődhet is a tréning! Az EMS készülék kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmaidat. A céljaidnak megfelelően összeállított gyakorlatok kivitelezésével, egyaránt edzed a látható és a mélyen fekvő izomcsoportjaidat. Utóbbiak a hagyományos edzésformákkal aligha érhetőek el.

 

A tréning alatt csak a színtiszta izommunka érezhető anélkül, hogy az ízületeid terhelésnek lennének kitéve. Így azok is bátran kipróbálhatják, akik bármilyen körülmény miatt nem tudnak/nem akarnak megerőltető sportolásba kezdeni.

 

 

Az edző egyszerű, statikus és dinamikus gyakorlatokkal egészíti ki a programot, az impulzusok erőssége személyre szabottan állítható.

 

Az edzés után egy magas biológiai értékű fehérjeshake-et kapsz!

 

 

Végül, egy különleges kiadványban mintaétrendről, életmódtippekről olvashatsz. Igény szerint, az edződ személyes tanácsokkal is ellát. Kellemes edzést és gyors eredményeket Neked is!

 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!