Heti sztártipp - Horváth Éva

A héten a gyönyörűséges Horváth Éva szépségtippjeit tudhattuk meg, aki teljes erőbedobással készül a félmaraton lefutására.
Éva rendszeres és kitartó edzéssel tartja formában az alakját: „Ma reggel például futással kezdtem a napot, de emellett még járok dinamic fitnessre is, aminek az a lényege, hogy elektromos impulzusokkal stimulálják az izomzatomat. Felváltva csinálom a kettőt, és nagyon bízom benne, hogy ezzel a felkészüléssel szeptemberben sikerül lefutnom a félmaratonit.”
Mivel az Éden Hotel műsorvezetőjének a rengeteg munka mellett nem marad ideje szépségszalonba járni, egy pihentetőbb és eredményesebb megoldást választott: „Hétköznap nincs túl sok időm, ezért inkább, ha van egy hosszúhétvégém, akkor lemegyek Hévízre. Van ott egy nagyon jó szépségcentrum, ahol regenerálódom. Egy komplett kezeléssorozatot veszek igénybe: masszázs, pedikűr, manikűr, iszappakolás, és amire még szükségem van.”
Bár minden nő rákényszerül a fogyókúrára egyszer-egyszer, Éva, saját bevallása szerint, már belefáradt ezekbe: „Megmondom őszintén, hogy régebben annyit fogyókúráztam a szépségversenyekre való felkészülések alatt, hogy ma már egyszerűen azt eszem, amit szeretek. Úgy gondolom, hogy minden a fejben dől el. Ha mindig azt nézem, hogy már megint ilyen vagyok, már megint olyan vagyok, és bűntudatom van azért, mert valamit ettem, akkor a kilók könnyebben rám rakódnak. Véleményem szerint az alapvető problémát a tartósítószerek okozzák, amelyek nagyon rossz hatással vannak a szervezetünknek, de csak akkor tudnánk kiiktatni őket az életünkből, ha makrobiotikus étrendet folytatnánk, de talán még akkor sem, mert a zöldségek és a gyümölcsök is tartalmaznak növekedési hormonokat. Sajnos ilyen világot élünk, úgyhogy már csak abban reménykedem, hogy ha egyszer lesz egy kis kertem, akkor saját magam is tudok majd egészséges zöldségeket és gyümölcsöket termeszteni.”

Oldalak

Szólj hozzá Te is!