Gyémántgyűrű a WC-ben

Egy idős hölgy újra felhúzhatta az ujjára imádott gyémántgyűrűjét, amit 2 évvel ezelőtt beleejtett a WC-be. Figyelem hölgyeim! A toalettbaleset drága mulatság. Lehetőleg kerüljük a WC-kefe és a kacsa párosát, ha gyűrű van az ujjunkon. Előbb vegyük le, utána pucolhatunk!

A csatornázási társaság kamerát tett a pöcegödör tartályába, és egy munkást küldött a tartályba. Fémdetektor segítségével próbálták felderíteni Joan Speirs kincsét.
A 67 éves asszony Gatwick közelében a Charlwood Hotelban veszítette el az antik aranygyűrűt, mely egy nagy gyémántot és sok aprót foglalt magába.

Julie French férjével, Colinnal együtt igazgatja a hulladékkezelő céget. Colin szerint az idős hölgy érthetően zavart volt, a gyűrűnek természetesen nem csak az anyagi értéke volt hatalmas, hanem az eszmei értéke is, hiszen a gyűrűt megboldogult férjétől kapta.

„Mi megtettünk mindent, ami tőlünk telhető volt. Kamerát szereltünk a tartályba, kiürítettük azt. Egy srác fémdetektorral kotort a tartályban. 12 liter szennyvizet csapoltunk le, és egy speciális szűrőt is használtunk.”

A cég, ahol csak 8 munkatárs dolgozik, 2 évvel később hasonló csatornázási munkálatokat végzett. Az egyik munkatárs hirtelen felfedezett valami nagyon csillogót a sárban…
Julie French azt állítja: „Ő verette le a róla a koszt és a szennyeződést zuhannyal, majd behozta az irodába. „Egyedül a férjem látta a fényképet az eredeti gyűrűről. Néhány kisebb kő sajnos elveszett, de egy alapos tisztítás után a gyémántgyűrű újra a régi lesz.”

„Nagyon sokat jelent nekünk, hogy segíteni tudtunk, mert tudtuk, hogy mennyire fontos neki ez az ékszer. Most már sokkal óvatosabb és biztonságos helyen tartja."

 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!