Dammak Jázmin pezseg

A Freixenet Pezsgőlány választás folytatódik! Az első forduló 2010. december 11-én, szombaton került megrendezésre a budapesti Club Play-ben. 

A szerényen fogalmazva is túl télies időjárás ellenére érkező 15 versenyző mellé még 5, a helyszínen jelentkező szépség is csatlakozott, hogy megmérettessenek a döntőbe jutásért.

A felhívás szerint a középdöntősöknek a  „legpezsgőbb” koktélruhájukban kellett érkezniük – melyet a mezőnyből sokan szabadon értelmeztek. Talán ennek, vagy a Freixenet hostessei által kínált pezsgőkóstolónak köszönhetően a verseny nagy sikert aratott a helyszínen összegyűlt férfiközönség köreiben is.

Az indulók közül sokan csak „meg szerették volna magukat mutatni”, a többiek viszont modellkarrierjük fellendülését várják a versenyen való szerepléstől.  A tét komoly volt, a leendő nyertes amellett, hogy egy évig Pezsgőlány lesz, értékes ajándékokat és egy CKM fotózást tudhat majd magáénak. Ennek ellenére a hangulat oldott volt, és a középdöntőt követő buli is fergetegesre sikerült!

Az est nem szűkölködött sztárvendégekben sem, a zsűri tagjai között felfedeztük ismert modelljeinket: Debreczeni Zitát és Dukai Reginát is. Részt vett az eseményen háziasszonyként Dammak Jázmin és Freire Szilvia is, akiket a szépségversenyt követő divatbemutatón is láthattunk.

A december 11-i „bevezető kör” után a versenysorozat egy kis téli szünetet tart, és márciustól újabb fordulókkal várja az ország szépségeit. Exkluzív helyszínekkel, változatos programokkal és még több pezsgéssel!

A szervezők várják azoknak a lányoknak a jelentkezését, akik elég ambíciót éreznek magukban ahhoz, hogy egy világszínvonalú pezsgőkülönlegességhez adják arcukat.

Jelentkezés a további középdöntőkre december második felétől a www.pezsgolany.hu oldalon!

 

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!