A 3 legvártabb film 2012-ben

Az év hátralevő hónapjai bővelkednek a jobbnál jobb mozifilmekben. Most nézzük meg, hogy ezek közül melyik az a 3 film, amit a rajongók a legjobban várnak.

Ted
Történet:
John Bennett gyerekkorában azt kívánta, bárcsak kedvenc játékmackója életre kelne. Hihetetlen, de a kívánsága teljesült, és most, felnőtt emberként még mindig kötelességének érzi, hogy gondoskodjon játszópajtásáról. Azonban ez nem maradhat így örökké, és John új szerelme, Lori is kezdi kényelmetlenül érezni magát mellette.

Miért várják?
Habár a történet első hallásra kedves, vicces, mégsem lehet azt mondani rá, hogy kifejezetten fantáziadús. De akkor miért ez a nagy felhajtás? Nos, ennek a filmnek a rendezője, írója, sőt, a főszereplő plüssjáték hangja nem más, mint a népszerű Family Guy megalkotója, Seth MacFairlane. A mesesorozatból mindenki ismerheti Seth nem mindennapi humorát, és egyedi kreativitását. Ezért várja mindenki nagy lelkesedéssel ezt a filmet, mert a nevetés szinte garantált lesz.
Magyar premier: augusztus 23.


Alkonyat- Hajnalhasadás 2. rész
Történet:
Miután Bella életet adott kislányának, Renesmee-nek, ő, Edward, és az egész Cullen család veszélybe kerül. Jacob segítségével segítőket gyűjtenek maguk mellé a Volturi elleni végső összecsapáshoz.

Miért várják?
A híres Alkonyat sorozat bár rendkívül megosztja a közönséget, és az ellene szóló csoportok vetekednek a rajongók táborával, az kétségkívül kijelenthető, hogy erre a filmre is igen sokan kíváncsiak. A sorozat tinilányok millióinak kedvence csakúgy, mint a könyv, melyből adaptálták. Így természetes, hogy nagyon várják, hogyan végződik kedvenc vámpíros-szerelmes történetük.
Magyar premier: november 22.


A hobbit
Történet:
Hatvan évvel járunk A Gyűrűk Ura történetének kezdete előtt. Zsákos Bilbó kalandját kísérhetjük végig Szürke Gandalfal, tizenhárom törppel és azok legendás vezetőjével, Tölgypajzsos Thorinnal. A történet elmondja nekünk, pontosan hogyan, és milyen viszontagságok közepette került Bilbóhoz a gyűrű. A gyűrű, amiről akkor még a hobbit nem tudhatta, hogy egész Középfölde életére hatással lesz.

Miért várják?
A Gyűrűk Ura trilógia Peter Jackson kezei alatt 11 Oscar-díjat nyert, a 3. rész, A király visszatér pedig minden idők egyik legsikeresebb filmje lett. Ezek után természetes, hogy ezért a filmért az emberek konkrétan már tűkön ülnek. Már majdnem 10 éve volt, hogy az utolsó részt bemutatták, ezen alkotások hírneve azonban mit sem csökkent. Sőt, nagyon sok régi szereplő is visszatér, akár csak egy rövidebb megjelenés erejéig, és már ez eleve nagy szó a fanoknak. Előreláthatólag a film ötvözni fogja a fantasyt, a humort, az akciót és a kalandot, miközben üzeneteket és mondanivalót fog közvetíteni. Mindezt pedig nagyszerű színészekkel és a számítógép animáció királyával, Peter Jacksonnal. Alig várjuk!
Magyar premier: december 13.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!