Egyetlen vöröshagyma gyógyír lehet 5 egészségügyi panaszunkra

Nem úgy gondolunk rá, mint egy tipikus gyógyító ételre, ám érdemes lenne néha egy kicsit többet használnunk.

Igazi konyhai csoda

A vöröshagyma elengedhetetlen alapanyaga a magyar konyhának, nem hiányozhat a pörköltből, gulyásból, lecsóból, húslevesből, sőt még magában is szívesen fogyasztjuk, nyersen. Biztosan te is hallottál már néhány pozitív hatásáról például, hogy remek immunerősítő, tisztítja az orrot, torkot, ráadásul antibakteriális hatású. Van azonban még legalább öt olyan dolog, amiről általában megfeledkezünk. Ezeket szedtük most össze. Lapozd fel a galériánkat!

Rovarcsípés - Bár már vége van a szúnyogszezonnak, mégis jól jöhet az őszi pókcsípések okozta irritáció ellen. Helyezzünk egy félbevágott hagymát a csípésre, ami fokozatosan enyhíti a fájdalmat, majd lelohasztja a duzzanatot.
Kattints a további képekért!

Mi történik az antibiotikumok hatására a szervezetünkben? Mik azok a rezisztens baktériumok? Miért probléma, ha feleslegesen szedünk be antibiotikumot? Ezekre mind egyértelmű választ kaphatunk most!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak