Egészség

Nem is gondolnád, mit tesz veled, ha minden nap eszel egy kis uborkát: több jótékony hatása van, mint hinnéd!

Napi egy uborka valóban csodákra képes? Cikkünkből most választ kaphatsz erre a kérdésre!

Fogyassz belőle minél többet!

Az uborkáról szinte csak jót hallani: magas víztartalma miatt remekül hidratálja testünket, ez pedig egy tökéletes módszer arra, hogy szervezetünket folyadékhoz juttassuk. Emellett megannyi jótékony hatása ismert, alacsony kalóriatartalma miatt például tökéletesen beilleszthető bármilyen diétába, és mivel nem egy szezonális zöldségről van szó, gyakorlatilag bárhol és bármikor hozzájuthatunk az év minden napján. Ha kíváncsi vagy, milyen változásokon megy keresztül tested, ha minden egyes nap fogyasztasz egy keveset ebből a zöldségből, lapozd fel galériánkat – egy biztos, meg fogsz lepődni!

Az uborka olyan fitonutrienseket tartalmaz, melyek kedvező hatással vannak a szervezetre, mind külsőleg, mind pedig belsőleg. Ezek az alkotóelemek többek között enyhítik a gyulladásokat, de arról is ismertek, hogy agyunk állapotát megfelelő módon karbantartják. Emellett az uborka foszfort is tartalmaz, ami pedig köztudottan csökkenti a kognitív betegségek kialakulásának esélyét. Így ha uborkát eszel, agyad mindig a megfelelő formában lesz, és javulni fog koncentrációképességed is.
Kattints a további képekért!

Egy videóban osztotta meg a nő saját tapasztalatait, miután teljesen megváltozott az élete egy hihetetlen italnak köszönhetően, amit te is bátran fogyaszthatsz egészséged és szépséged érdekében, sőt mi több, a szakértők is azt ajánlják, hogy minél többet igyunk belőle.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Egészség
Sztárok
Nem titok, hogy rengetegen Krausz Gábor és Mikes Anna miatt nézték a Dancing with the Stars műsorát. A nézők beleélték magukat, hogy egy szappanopera elején járnak, és szurkoltak, hogy a pár...
Sztárok
Mielőtt hozzáment Károlyhoz, Kamilla nagyon konkrét figyelmeztetést kapott II. Erzsébettől, aki pontosan tudta, menyének mire kell számítania – ő azonban nem hallgatott a néhai uralkodóra.
Sztárok
Egyre nagyobb feltűnést kelt Liv Freundlich, aki lángvörös hajával és bájos vonásaival ma már inkább Julianne Moore ikernővérének, mintsem lánygyermekének tűnik.