Egészség

Valódi csodaszer a testnek ez a filléres olaj: a pattanásokat és a herpeszt is 1-2 nap alatt rendbe teszi!

A fertőzéseknek és a ráncoknak is búcsút inthetsz, ha rendszeresen használod.

A természetes csodaszer

A legtöbbször valami spéci kence után nyúlunk, ha pattanások jelennek meg az arcunkon, de akkor is, ha éppen előbújt a hihetetlen kellemetlenségekkel járó herpeszünk, pedig sokszor a természetes, kevés kémiai anyagot és vegyszert tartalmazó kozmetikumok sokkal hatékonyabban orvosolhatják a problémáinkat, mint a drága, boltban kapható verziók. Van például egy olyan növényi olaj, ami szinte mindenre jó, olcsó és a népi hagyományok szerint még hatékony is. Ez nem más, mint a teafaolaj, amit általában a pattanások kezelésére használunk, pedig számos más problémára is orvosság lehet. Galériánkban mutatjuk, hogy melyek ezek!

A teafaolaj igen hatékony a pattanások kezelésére, hiszen erős antibakteriális hatása van, így lefertőtleníti a fájdalmas piros aknékat, valamint remekül tisztítja is a bőrfelületet. Kozmetikai célra a 0,5-2 százalékos teafaolajat ajánlott használni, ám a koncentráltabb verziók még a lakásunk takarítására és fertőtlenítésére is alkalmas lehet.
Kattints a további képekért!

Mikor beszélünk kóros fáradtságról? Milyen betegségek húzódhatnak a hátterében? Milyen vizsgálatot érdemes elvégeztetnünk? Ezekre a kérdésekre adott választ a Duna Család-barát című műsorának egyik szakértője, Sátori Mária neurológus.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Ha eddig nem tűnt volna fel, pillants rá a billentyűzetedre, sőt: tapogasd meg az F és J billentyűket. Érezni fogod a pici vonalkát, amik jó okkal vannak ott.
Lifestyle
Vannak olyan ínycsiklandozó ételek és italok, amiket mindannyian szeretünk fogyasztani, ám ha jót akarunk magunknak - és a diétánknak - este 6 után inkább jobb, ha még eszünkbe sem jutnak.
Sztárok
Kiderült, hogyan sikerült olyan hamar beilleszkednie a királyi családba Katalinnak, és hogyan tett szert majdhogynem akkora népszerűségre az emberek között, amire egykor csak Diana volt képes.