Rád hány igaz belőle? Ez az 5 jel azt mutatja, hogy mérgező családban nőttél fel

Van olyan helyzet, amikor az embert a saját családja kergeti az őrületbe. Íme a mérgező család jelei.

Állandóan rossz a kedved miattuk?

A szép, idilli és harmonikus család nem mindenkinek adatik meg, de előfordul az is, hogy valakinek később a személyisége más irányt vesz, valami olyan irányt, ami a rokonoknak nem felel meg, és ekkor kezdődik a botrány. Nem kell ezért ostromolnod magad, de az tény, hogy a mérgező kapcsolatok nem csak lelkileg, hanem fizikailag is hatással lehetnek szervezetedre és megbetegíthetnek. Most a toxikus család ismérveit szedtük össze, amiből könnyen kiderítheted, hogy mi a probléma.

Sokat kritizálod magad - A mérgező szülők által okozott alacsony önértékelés igen gyakori: ez úgy derül ki, hogy a felnőtt ember sok helyzetben kevésnek érzi magát. Ha gyakran kritizáltak téged, akkor valószínűleg fenőttként is ugyanezzel a problémával állsz szemben. Kutatások igazolják, hogy azok a személyek, akiket gyerekként nem ismertek el, később mentális problémákkal küzdenek.
Kattints a további képekért!

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a harmadik oltás szükségességéről, valamint a delta variáns gyors fertőzőképességéről is beszélt a Spirit FM Exkluzív című műsorában.

Leadfotó: 123rf

Oldalak