Friss hírek Kozsó állapotáról - Végre megszólalt az énekes menyasszonya

Napok óta folynak a találgatások Kozsó állapotáról, akit a Pécsi Idegsebészeti Klinikán ápolnak. Az énekes menyasszonya, Keira a TV2 kamerái előtt törte meg a csendet.

Nem volt kómában

Kozsó hosszú töprengés után döntött úgy, hogy értágulata miatt megműtteti magát. Az operáció kockázatos volt, és mint utóbb kiderült, az énekes félelme nem volt alaptalan, a két héttel ezelőtti beavatkozás közben ugyanis komplikációk léptek fel. Menyasszonya erről könnyek között számolt be az Aktív című műsorban.

Orvosa, Prof. dr. Büki András cáfolta azokat a korábbi pletykákat, miszerint Kozsó kómában lett volna, illetve, hogy lélegeztetőgépen lenne. Mint mondta, az ébresztés utáni vérzés miatt a felépülése tovább tart majd, de állapota folyamatosan javul.

A 49 éves énekesnek 2011-ben agyvérzése volt, ezt követően pedig folyamatosan kontrollra kellett járnia, így fedezhették fel orvosai az értágulatot. A műtét óta a barátnője folyamatosan a betegágya mellett van, a teljes felépülés után pedig a pár remélhetőleg megvalósíthatja régi tervét, a családalapítást is.

Fotó: TV2

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!