Kipróbáltuk! Új eljárás immunrendszerünk erősítésére

Külföldön egyre nagyobb népszerűségnek örvend egy hazánkban még újdonságnak számító immunerősítő eljárás, a vitamininfúzió, amely segítségével szervezetünket ellenállóbbá tehetjük a különböző betegségekkel szemben. Nem volt tehát nehéz ellenállni a felkérésnek, hogy kipróbáljak egy két alkalmas kúrát.

Vitaminok intravénásan

A vitamininfúzió lényege, hogy a vitaminok, ásványi anyagok és egyéb tápanyagok azonnal a véráramba kerülnek, ahonnan a sejtekbe jutva hasznosulnak. Bár sokan nem is tudnak róla, a lakosság nagy része vitaminhiánnyal küzd. Ennek oka, hogy még az egészséges táplálkozás során is csak a vitaminok és az ásványi anyagok csupán néhány százaléka hasznosul. Hiába próbáljuk más módon bevinni szervezetünkbe a vitaminokat, kapszulák révén az emésztőrendszeren keresztül történik a felszívódás, amely a vitamininfúzió megalkotói szerint kevésbé hatásos.

A hírességek is erre esküsznek

A vitaminfúzió a hírességek és profi sportolók körében is egyre népszerűbb, például kipróbálta ezt Keleti Andrea is, akinek táncos karrierje miatt különösen nagy szüksége van arra, hogy mindig egészséges és fitt legyen. Életét azonban sokszor megnehezítik az izomgörcsök.

„Többször felkelek éjjelente és ilyenkor fel-alá járok a szobában, hogy kicsit enyhüljön. Ez nagyon kimerítő dolog, így örültem, amikor a kezelést végző doktornő megnyugtatott, hogy ezen is segíteni fog a kezelés!” – nyilatkozta.

Fotó: blogs.extension.iastate.edu

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!