Egészség

Ha ezt az olajat kened a homlokodra, minden ránc eltűnik róla: napi egy teáskanál már csodákat művelhet a bőröddel!

Megéri kipróbálni ezt a természetes ellenszert, amely hatékonyan távol tarthatja a ráncokat a homlokodtól.

Méregdrága kozmetikumok helyett

Sokan a legdrágább krémekkel, szérumokkal és kozmetikumokkal próbálnak a ráncok ellen védekezni és azok mélységét enyhíteni, holott a természet is megannyi lehetőséget kínál arra, hogy megőrizzük bőrünk rugalmasságát és egészséges fényét. Persze azt sem érdemes elfelejteni, hogy sokszor bármilyen jó is a bőrápolási rutinunk, a ráncok akkor is felüthetik a fejüket, hiszen a genetika, a stressz, a környezetszennyezés és a helytelen táplálkozás is befolyásolhatja, hogy a redők mikor és arcunk melyik részén jelennek meg. Ha azonban a homlokráncokról van szó, létezik egy természetes "csodaolaj", amely napi használat mellett távol tarthatja a redőket homlokunkról, és elég belőle egy kiskanálnyi is - galériánkban találod a további részleteket!

Kozmetikai beavatkozások és botox helyett érdemes a természet adta lehetőségekkel élni, ha a ráncokról van szó, de az elfogadás is fontos, hiszen az öregedés egy természetes folyamat, mivel az idő előrehaladtával a bőr egyre jobban elveszti rugalmasságát szervezetünk kollagéntermelésének csökkenése miatt.
Kattints a további képekért!

A szakértő szerint sokkal tovább élhetünk, ha felhagyunk bizonyos ételek fogyasztásával, és még szívünk egészségének is kedvezhetünk ezzel az apró változtatással.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.