Egészség

Vízszintes ráncok vannak a homlokodon, pedig a korod még nem indokolná? Ezt a problémát jelezhetik az idegesítő barázdák

Arcunk számos egészségügyi problémát jelez nekünk, így jobb, ha időben észrevesszük őket.

Mi lehet a probléma?

Az idő előrehaladtával természetes, hogy mindenkinek kialakulnak kisebb-nagyobb ráncok az arcán attól függetlenül, hogy használt-e megelőző krémeket vagy kezeléseket. 25 éves kor felett már célszerű pótolni szervezetünkben a kollagént is, hiszen ez felel bőrünk rugalmasságáért. Ha úgy érzed, hogy idő előtt drasztikusan megnövekedett a ráncaid száma, és a homlokodon sok-sok vízszintes csík alakult ki, akkor bizony elkezdhetsz gyanakodni, hogy nem csupán a gyors öregedés áll a háttérben, hanem akár súlyosabb egészségügyi problémáról, betegségről vagy krónikus stresszről van szó. Ezek a ráncok számos betegséget jelezhetnek, főleg akkor, ha vízszintesen helyezkednek el az arcunkon. Általában stresszvonalaknak nevezik őket, amiket a krónikus, állandó szorongás okoz, de emellett figyelembe kell venni azt is, hogy egy rosszul összeállított, egészségtelen étrend is közrejátszhat a problémában. A homlok vonalai tehát nagyban kapcsolódhatnak az egészségtelen életmódhoz és a sok stresszhez, valamint minden esetben összeköttetésben vannak a gyomorral. Ha túl sok cukrot és extra mennyiségű zsírt viszel be a szervezetedbe, akkor számolj a mély ráncok kialakulásával. Mit tehetsz ellenük? Most eláruljuk!

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Egészség
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.