1 hónapig naponta 50 hasprést csinált ez a nő, ilyen lett a hasa

Nem erre az eredményre számítanál.

Esküvő után jöttek a pluszkilók

Jenn Sinrich 2016 decemberében ment férjhez. Az esküvő előtti hónapokat azzal töltötte, hogy szigorú diétával és kemény edzéstervvel sanyargatta magát, mert a legjobb formájában akart az oltár elé állni. Sikerült is neki, elégedetten mondta ki a boldogító igent. Az ezután következő időszakban azonban már senki nem kényszerítette arra, hogy árgus szemekkel figyelje a kalóriákat és állandóan sportoljon, így kicsit ellustult, felszedett magára pár kilót.

Hogyan kell elvégezni a hasprést?

Feküdj hanyatt, emeld meg a térdeidet, majd hajlítsd be őket úgy, hogy egy derékszöget zárjanak be. Tedd a kezed a tarkódra. Emelkedj meg a lapockád aljáig, majd engedd vissza a törzsed, de ne teljesen. A préselő mozdulatnál fújd ki a levegőt, a visszaengedésnél szívd be.

50 hasprés 1 hónapig

Mivel tudta, hogy ez így nem mehet a végtelenségig, elhatározta, hogy minden egyes nap megcsinál 50 db hasprést, aminek segítségével talán elkezdheti visszanyerni az alakját. Vállalta azt is, hogy a kihívás közben megélt tapasztalatairól, no meg a végeredményről őszintén beszámol. A womenshealthmag.com oldalán leírta, hogy mielőtt belevágott volna a dologba, azt hitte, gyerekjáték lesz – naponta 50 hasprés? Mi sem könnyebb! Aztán rájött, hogy van ennek nehézsége, nem is kevés.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: Facebook/Jenn Sinrich

Oldalak

  • 1
  • 2