Ezek derültek ki a magyar gyógyszertárakról, ami téged is meg fog döbbenteni

Sokat tanulhatunk abból, miképp vásárolnak mások. A hazai gyógyszertárakban sem árt, ha tudatosabbak vagyunk.

Sok pénzt hagyhatunk ott, ha nem így teszünk

Gyógyszertárban akkor is megfordulunk, ha éppen nem vagyunk betegek. A Publicis Groupe Hungary eseményén most bemutatták, hogy milyen gyógyszervásárlási szokásaink vannak magyarként.

A kutatás a recept nélkül kiváltható gyógyhatású készítményekre koncentrált, mivel ugye amit az orvos felír, azon már nem nagyon tudunk változtatni. Bár azért megkérdezhetjük tőle, van-e a felírt gyógyszerből generikum.

A generikum csak akkor kerülhet forgalomba, ha az eredeti gyógyszer szabadalma lejárt. Más cég gyártja, ezért is lehet olcsóbban hozzájutni.

A galériánkban megmutatjuk, hogy mit leplezett le a kutatás, és mire érdemes figyelni vásárlóként!

A Pénzcentrum mutatott rá, hogy a kutatás 5182 fő megkérdezésével 2024 februárjában készült el. A felmérés leleplezte, hogy az online vásárló internetezők 29 százaléka a Googleben is rákeres, ha valamilyen új tünetet észlel magán. Ez nem baj, csak ne állítsunk fel saját magunk diagnózist, mert sokan beleesnek ebbe a hibába.
Kattints a további képekért!

Sok gyógyszert egyáltalán nem szabad bizonyos típusú ételekkel fogyasztani. Erre a gyógyszerész és az orvos sem fogja felhívni a figyelmed.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!