Lifestyle

5 étel, amitől olyan energikusan indul a napod, mintha megittál volna két kávét: Nemcsak felpörgetnek, de egészségesek is

A reggel elfogyasztott ételek meghatározzák az egész napi étkezési szokásainkat, és mi lehetne jobb módja annak, hogy felkeljünk és ragyogjunk, mint egy szuper reggeli, amely energiával tölt fel minket?

Könnyebben indul a napod

Ahogy rohanó életünk felgyorsul, sokszor kényelmes, gyors, de egészségtelen ételekhez nyúlunk, ami azonban nem az egészségünket szolgálja és bizony, könnyen belekerülhetünk egy olyan spirálba, amiből nehéz a kiút. Éppen emiatt összegyűjtöttünk 5 olyan élelmiszert, amivel könnyebben indulhat a napod.

Tojás Egy tojás 7 gramm fehérjét, emellett vasat, vitaminokat, ásványi anyagokat és karotinoidokat tartalmaz. Sokoldalúan fogyasztható, akár rántva és még sok más módon. Kutatók megállapították, hogy a legelőn nevelt tyúkok tojásai kétszer annyi omega-3 zsírsavat, háromszor több D-vitamint és négyszer több E-vitamint tartalmaznak, mint a hagyományos takarmányon nevelt tyúkok tojásai.
Kattints a további képekért!

Forrás: Byrdie Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Jeremy Irons kisebbik fia, Max pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja.
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.