A legjobb egészségügyi applikációk mobilra

A mobiltelefonokra letölthető alkalmazások között számtalan egészségügyi kisokos is található, amelyek segítségével akár a különböző betegségeinkre is megoldást találhatunk, vagy legalábbis olyan hasznos információkhoz juthatunk általuk, amelyek az életünket is megkönnyíthetik. Az androidos készülékekre telepíthető appokat gyűjtöttük most össze egy csokorba, íme!

First Aid

Ha nem tudjuk, vészhelyzet esetén mi a teendő, akkor a First Aid egy igen hasznos applikáció lehet a számunkra. Illusztrációkkal, videókkal és rövid leírásokkal lépésről lépésre elmagyarázza, mit kell tennünk elsősegélynyújtáskor.

Nyelv: angol

Elérhető: itt!

Water Your Body

Ez az alkalmazás azok számára készült, akik nem fogyasztanak elegendő folyadékot vagy elfelejtenek vizet inni. Water Your Body használata előtt meg kell adnunk a testsúlyunkat, ezáltal az applikáció kiszámolja, mennyi folyadékra van szükségünk és időről időre figyelmeztet majd bennünket, hogy itt az ideje legurítani egy újabb pohárral.

Nyelv: angol

Elérhető: itt!

Menstrual Calendar

Sokan jártunk már úgy, hogy elfelejtettük feljegyezni a menstruációnk pontos időpontját. Ennek azonban vége, ennek a nagyszerű mobilos alkalmazásnak a segítségével könnyedén nyomon követhetjük a ciklusunkat. A legnagyobb előnye, hogy értesítést is küld nekünk, ha jönnek a nehéz napok.

Nyelv: angol

Elérhető: itt!

Fotó: consumercheckpoint.co.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!